Magat dobio ponudu od Spartaka koja se ne odbija!

Spartak daje Magatu 3.000.000 evra godišnje, a Feliks se premišlja! Nemac ima poziv i bečke Austrije.

Fudbal 25.05.2015 | 12:20
Magat dobio ponudu od Spartaka koja se ne odbija!

Skoro celu sezonu proveo je nezaposlen, a uoči kraja ove i početka sledeće možda se Feliks Magat vrati u sedlo. Čuveni nemački stručnjak dobio je ponudu iz kategorije onih koje se ne odbijaju: Spartak iz Moskve je pred bivšeg šefa struke Bajerna, Volfzburga i Šalkea stavio papir, gde u polju „zarada“ stoji 3.000.000 evra godišnje!

Za 61-godišnjeg Magata to bi predstavljao bingo i povratak na veliku scenu posle neuspešne epizode u engleskom Fulamu, gde je minulog septembra dobio otkaz posle 11 mečeva bez pobede. Spartak je tek u nešto boljoj poziciji, vezao je tri neuspeha, ali je izvesno ostao bez plasmana u Evropu, te se sprema raskid saradnje sa Muratom Jakinuom. Prvi favorit da ga nasledi je Magat, koji je od čelnika kluba iz Moskve zatražio vreme da razmisli pre nego što se izjasni prihvata li njihov poziv.

Možda i zbog činjenice da ga je pre dve sedmica kontaktiralo rukovodstvo Austrije. S tim što Bečlije nude daleko manju platu.

Šta će izabrati Magat: da za manje novca bude bliži kući i da govori maternjim jezikom ili da sa 3.000.000 evra prihvati avanturu u Moskvi i da Rusima, ne baš poznatim po radnim navikama, nametne nadaleko čuvenu gvozdenu disciplinu na treninzima?

Komentari / 0

Ostavite komentar