Končita Vurst želi da upozna Putina

Prošlogodišnja pobednica Evrovizije Končita Vurst rado bi se sastala s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom "da bi saznala kako je biti Putin".

Zabava 22.05.2015 | 07:07
Končita Vurst želi da upozna Putina

Ona je, na konferenciji za štampu, rekla da polako želi da nastavi život bez prezimena Vurst, na političkom nivou. "Rado bih se srela sa Putinom i najmanje nedelju dana provela s njim, jer bih onda znala šta znači biti Putin", rekla je Končita, koja je već ranije govorila da bi rado da se vidi sa Putinom kako bi mu prenela poruku o LGBT populaciji.

Ona je kazala da život nije savršen i da je postoje stvari u društvu koje je čine besnom. "Ono što me se lično tiče, znam da nije ljubazno to reći, ali mi je svejedno šta drugi misle", naglasila je Končita dodajući da joj takvo ophođenje s negativnim reakcijama olakšava život.

Da bi se povećala tolerancija u društvu, ona pokušava da dospe do ljudi koji imaju više uticaja i možda će se, kako naglašava, to jednog dana isplatiti. Debitantski album Končite uspešan je očigledno kao i pobednička pesma na Evroviziji. Njoj je, na konferenciji za štampu, predata platinasta ploča.

"To je neverovatno", kazala je Končita začuđena tolikim uspehom, pošto je ploča izdata tek pre manje od nedelju dana. Za svoj uspeh Končita, kako kaže, nema objašnjenje i dodaje da nije navikla na pobede, kao ni na to da bude poznata.

Njena autobiografija je, u međuvremenu, objavljena na šest jezika, prenela je novinarima, dodajući da je sumnjala da kao osoba s tek 26 godina života može pisati memoare. Izdavač je, međutim, bio uporan da izda knjigu pod nazivom "Ja, Končita", a prema njenim rečima, nedostaje još samo španska i ruska verzija.

Izvor: B 92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

čuuujj...

22.05.2015 08:45

Gdje Končita radi , od čega živi, ko je plaća... brine li hoće li joj led 'ubiti' njivu...dokoni , bolesni paraziti...čuujj kod Putina bi ... poplava budala -teško se zemaljskoj kugli !

ODGOVORITE
Name

bolest

22.05.2015 12:27

Neka ide oni su isti obojica, mozda Putin postane TAJO

ODGOVORITE
Name

Končita

22.05.2015 12:52

Naša Končita je već vidjela Putina. On joj "obećao" veliki i mali. Tako barem ona tvrdi.

ODGOVORITE
Name

Bosic

22.05.2015 14:16

Zar cizmicin sin ne radi u Elektroprenosu nesto mi faca lici Zeljkinom sinu.

ODGOVORITE