Madrid: Ana ispala od Suares-Navaro!

Ana Ivanović eliminisana je u osmini finala WTA turnira u Madridu.

Tenis 06.05.2015 | 21:20
Madrid: Ana ispala od Suares-Navaro!

Srpska teniserka je odigrala solidno, ali je bolja od nje u tri seta bila Karla Suares-Navaro sa 7:5, 1:6, 6:4.

Ivanovićeva je suviše lako gubila servis, ali je uspela da se vrati u igru iako je rivalka servirala za meč na 5:3. Međutim, nije imala snage za preokret posle dva sata borbe.

Suares-Navaro će u četvrtfinalu igrati protiv prve nositeljke Serene Vilijams, koja je posle tročasovnog maratona savladala Viktoriju Azarenku.

Ivanovićeva je od starta meča imala problema sa servisom, rivalka je stigla do brejka već u trećem gemu, Srpkinja je uzvratla za 3:3, potom su obe teniserke još po jednom gubile svoj servis, da bi Španjolka prelomila set trećom brejkom u 11. gemu.

U drugom setu Ivanovićeva je došla do svog ritma, pronašla je rešenje za servis ne dozvolivši ovaj put rivalki nijednu šansu za brejk, dok je s druge strane koristila prostor koji je dobijala od Suares-Navaro te sa dva brejka eksresno stigala do izjednačenja u setovima.

Treći set bio je preslikani prvi, uz još lošiji servis obe teniserke, opet je Ivanovićeva pra gubila svoj, ali ju je Španjolka "pratila" pa je viđeno pet brejk gemova u nizu.

Suares-Navaro je konačno u sedmom odbranila svoj servis i povela 5:2, pa je izgledalo da je rešila meč. Međutim, Ivanovićeva se nije predala, uspeva da uzvrati još jednim ribrejkom i dolazi do šanse za izjednačenje, ali opet ne uspeva da vrati servis na nivo iz drugog seta, te Španjolka odnosi pobedu posle više od dva sata borbe.

Komentari / 0

Ostavite komentar