Partizan: Ma, kakva fuzija sa Megom, kad je ona ''Zvezdina''?!

"Zlonamerno se plasiraju informacije putem najmodernijih vidova komunikacije", rekao je Duško Vujošević.

Košarka 07.05.2015 | 11:00
Partizan: Ma, kakva fuzija sa Megom, kad je ona ''Zvezdina''?!

Teška vremena zahtevaju teške odluke! Košarkaški klub Partizan većdugose bori sa ogromnim finansijskim problemima, koji su doveli do potpunog osipanja ekipe na kraju prošle sezone, a sličan scenario preti da se dogodi i ovog leta. Para nema, igrači nisu redovno plaćeni, a nekima se duguju višemesečni iznosi. Međutim, trener Duško Vujošević ne odustaje od žestoke bitke do samog kraja i ne želi da se upušta u priču fuzionisanja ni sa jednim klubom, a posebno ne Mega Leksom...

"Zlonamerno se plasiraju informacije putem najmodernijih vidova komunikacije. Te ideje nisu realne, pre svega mislim na priču o navodnoj fuziji sa Mega Leksom, kao što je Zvezda uradila sa FMP-om. Uostalom, Mega ima partnerski odnos sa Zvezdom, dati su Boban Marjanović i Nemanja Dangubić i Mega trenira u njihovoj sali, nemamo nikakvih kontakta i oni su okrenuti na drugu stranu", poručio je Vujošević.

Trofejni stručnjak nije krio zabrinutost zbog aktuelne situacije, ali je ponovo istakao veliku pomoć koju je ekipa dobila od FK Partizan i njenih čelnika.

"Ekipa je potonula posle ispadanja od Zvezde u polufinalu Jadranske lige. Trebalo je vremena da se ekipa podigne i mislim da smo uspeli u tome. Pomoć koju je Partizan dobio od fudbalskog kluba u iznosu od 200.000 evra, potom i od bivšeg potpredsednika fudbalske sekcije Mileta Jovičića, koji je pomogao sa 25.000 evra je ogromna u ova teška vremena. Zahvalio bih navijačima na svim utakmicama i dobrotvornim večerama koje su organizovali. Bio je to tračak vazduha koji je nedostajao davljeniku", zaključio je Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar