Dule: Svi su nam igrači slobodni ovog ljeta!

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je da postoji šansa da svi igrači na kraju sezone napuste klub, uključujući i Eda Murića, jer nisu plaćeni.

Košarka 06.05.2015 | 17:20
Dule: Svi su nam igrači slobodni ovog ljeta!

"Voleo bih da Murić ostane u planiranom ciklusu u Partizanu. Činjenica je da su svi igrači slobodni, kao i prošle godine. To je deo strategije iz određenog centra moći koji želi da se ovako nešto dešava", rekao je Vujošević.

Vujošević potvrdio je da Saša Pavlović neće igrati protiv FMP-a zbog povrede.

"On je tokom susreta sa Zvezdom imao potres mozga posle slučajnog sudara sa Kalinićem, kasnije je zaradio i distorziju skočnog zgloba, a snimak je pokazao da je potrebno mirovanje od 21 dan i terapije", rekao je Vujošević.

Vujošević očekuje tešku utakmicu protiv FMP-a u sredu, jer dolazi posle eliminacije iz ABA lige i pretnje suspenzijom KLS.

"Sa FMP-om smo igrali dve veoma teške utakmice prošle godine. U oba susreta smo uz mnogo napora, veliku borbu i dozu sreće pobedili. Niko ne pomišlja da ćemo imati lak posao. Daćemo sve od sebe, bez obzira što su ti mladići napredovali. Mislim da smo bolji tim i da ćemo to preneti na parket", izjavio je Vujošević.

Prvotimac Partizana Milenko Tepić istakao je da će ekipa u nastavku sezone pokušati da se izdigne nakon eliminacije u polufinalu plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde.

"Nastavljamo sezonu i domaće prvenstvo, igramo protiv ekipe koja je zasluženo završila ligaški deo na prvom mestu. Porazi su sastavni deo sporta i pokušaćemo da se izdignemo i odbranimo ono što su generacije pre nas, u prethodnih 13 godine radile", poručio je Tepić.

Utakmica trećeg kola KLS izmedju FMP-a i Partizana igra se u sredu od 18 sati u Železniku.

Komentari / 0

Ostavite komentar