Tajger Vuds ponovo sam

Najpoznatiji golfer sveta Tajger Vuds je, na oduševljenje njegovih obožavateljki, ponovo sam. Vuds je prekinuo trogodišnju vezu sa Lindzi Von, a oboje su to potvrdili preko društvenih mreža.

Zabava 04.05.2015 | 12:12
Tajger Vuds ponovo sam

Tridesetogodišnja Von saopštila je na svojoj Fejsbuk stranici da više nije sa Tajgerom.

„Nakon skoro tri godine Tajger i ja smo zajedno odlučili da okončamo našu vezu. Uvek ću negovati zajedničke uspomene koje smo stvorili. Nažalost, oboje vodimo neverovatno užurban život, što nas je prisililo da većinu vremena provodimo razdvojeni. Uvek ću mu se diviti i poštovati ga, a on i njegova porodica će imati posebno mesto u mom srcu“, napisala je četvorostruka svetska šampionka u skijanju.

Vuds je izjavio kako je Von imala predivan odnos s njegovom decom i porodicom, ali da njihov način života i stalna takmičenja ne dozvoljavaju da provode vreme zajedno.

Par je ozvaničio svoju vezu 2013. godine, nakon čega su često viđani na sportskim događajima. U februaru se čak pojavila vest da im slede veridba i venčanje, ali ipak umesto toga usledio je raskid.

Vuds je ove godine igrao Masters, a sada se priprema za "Players Championship" na Floridi, dok se Lindzi oporavila od operacije kolena i oborila svetski rekord u Svetskom ski-kupu.

Najbolji golfer sveta bio je sam otkako se razveo od švedske manekenke Elin Nordegren 2010. godine.

Izvor: RTS

 

Komentari / 0

Ostavite komentar