''Orlovima'' samo bod protiv Islanđana!

Srbija bila nadomak pobede protiv Islanda, ali su gosti u u uzbudljivoj završnici izborili remi - 25:25.

Ostali sportovi 04.05.2015 | 08:00
''Orlovima'' samo bod protiv Islanđana!

"Hajde, ovo je naša utakmica!", poručio je Rastko Stojković saigračima, motivišući ih da u poslednjem napadu, pola minuta pre kraja, vrate vođstvo i pobede Island.

Međutim, pobeda je izmakla našim reprezentativcma. Čutura je predao loptu u ruke Skandinavcima, koji u preostalih desetak sekundi nisu uspeli da potpuno preokrenu.

Na kraju, slađi bod otišao je na daleki sever.

SRBIJA - ISLAND 25:25

Isti rival savladao je naše momke prošle nedelje ponižavajućih 38:22, pa je jasno koliki su motiv imali izabranici Dejana Perića. Ulog nije bila samo borba za plasman na Evropsko prvenstvo, već i "pranje" obraza.

Nažalost, trijumf je izmakao u pretposlednjem minutu, iako je naš tim imao u jednom trenutku i tri gola prednosti (25:22).

"Orlovi" nemaju vremena da dugo žale, već se brzo okreću predstojećim izazovima u okviru Grupe 4, čija tabela trenutno izgleda ovako:

Island 5, Crna Gora (-1) 4, Srbija 4, Izrael (-1) 0.

Naredni meč "orlovi" će igrati u junu protiv Crnogoraca, najverovatnije u Baru. Potom će, u poslednjem kolu, ugostiti Izrael istog meseca. Na Evropsko prvenstvo u otići će prvoplasirani i drugoplasirani tim, kao i najuspešniji trećeplasirani.

Komentari / 0

Ostavite komentar