HOL Kup: Trofej putuje u Groningen!

Konačno, trofej ide u Groningen! Istorijski dan za Ponos severa! Oba pogotka popularnog Ponosa severa bila su delo slovačkog veziste Alberta Rusnaka, koji je mrežu Varnera Hana pogađao u 64. i 75. minutu. U oba navrata odbrana Zvolea je kažnjena za katastrofalne reakcije u svom šesnaestercu - 0:2.

Fudbal 03.05.2015 | 23:15
HOL Kup: Trofej putuje u Groningen!

Prvi trofej stiže na Euroborg! Navijači Groningena su ovaj trenutak čekali pune 43 godine - njihov klub je postigao najveći uspeh u svojoj istoriji, osvojio je Kup Holandije na De Kajpu u Roterdamu savladavši u finalnom meču Zvole sa 2:0 (0:0).

Oba pogotka popularnog Ponosa severa bila su delo slovačkog veziste Alberta Rusnaka, koji je mrežu Varnera Hana pogađao u 64. i 75. minutu. U oba navrata odbrana Zvolea je kažnjena za katastrofalne reakcije u svom šesnaestercu.

Zvole je imao idealnu priliku da odbrani trofej iz prošle sezone, kada je na ovom istom mestu demolirao Ajaks u finalu, ali nije uspeo.

Čini se da je Groningen znatno bolje pripremljen ušao u meč, nije previše srljao već je čekao svoje prilike i iskoristio ih na najbolji mogući način.

Komentari / 0

Ostavite komentar