Ivanović više nije trener PAO-a!

Spanulis mu došao glave! Ivanović je prošlog leta došao u atinski klub sa kojim je potpisao ugovor na dve godine, a osvojio je ove sezone grčki kup.

Košarka 04.05.2015 | 11:20
Ivanović više nije trener PAO-a!

Duško Ivanović više nije trener košarkaša Panatinaikosa. Kap koja je prelila čašu i bila razlog za raskid saradnje je subotnji poraz od navećeg rivala Olimpijakosa i to u OAKA dvorani.

Tim porazom, u poslednjom kolu ligaškog dela, Olimpijakos je potvrdio prvo mesto i prednost domaće terena pred plej-of, dok su Zeleni završili na drugoj poziciji.

Kako se navodi u saopštenju Panatinaikosa, ekipu će do daljeg voditi doskorašnji Ivanovićev pomoćnik, Sotiris Manolopulos.

Crnogorski stručnjak je u leto prošle godine sa Panatinaikosom potpisao dvogodišnji ugovor. Ove sezone uspeo je Zelene da odvede do četvrtfinala plej-ofa Evrolige, ali su tu poraženi od moskovskog CSKA.

Ivanović je sa Panatinaikosom ipak osvojio jedan trofej ove sezone, kup Grčke, pošto je početkom aprila u finalu u OAKI savladao Apolon iz Patre sa 68:53.

Pre Panatinaikosa, Ivanović je u trenerskoj karijeri vodio Kahu Laboral, Barselonu, Limož, kao i reprezentaciju Švajcarske.

Komentari / 0

Ostavite komentar