iPhone sa dvije zadnje kamere?

Zvaničnici kompanije Apple razmišljaju o mogućnosti da budući modeli iPhonea dobiju dve zadnje kamere, nešto što smo već videli od kompanije HTC, koja je sistem Duo Camera predstavila sa svojim HTC One M8 smartphoneom.

Informacione tehnologije 02.05.2015 | 07:16
iPhone sa dvije zadnje kamere?

Sudeći prema podacima iz dokumenata za patent, Apple razmatra mogućnost da u narednom periodu na tržište plasira iPhone s dve zadnje kamere. Ovaj patent potiče iz 2013. godine, ali o uvođenju inovacije još uvek nema informacija. Takođe, informacija o iPhoneu 6S još uvek nema.

Međutim, još uvek postoji dilema da li je opcija s dve zadnje kamere bolja od opcije s jednom kamerom, a u to nije sigurna ni kompanija HTC, koja je za naslednika smartphonea M8, a to je HTC One M9, odabrala opciju s jednom kamerom od 20 megapiksela.

Apple trenutno ima mnogo posla s narudžbinama za Apple Watch, ali se očekuje da će novi iPhone predstaviti u septembru, baš kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Izvor: B 92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Iskreno receno

05.05.2015 19:04

Mogu dobiti iphone od Drzave kao pomagalo - ima dosta toga za osobe sa slabim vidom. Kad sam saznala ko ga sve ima niti luda ne bih. Moja zelja je ruski mobil s ekranom na obje strane ali taj ne moze na recept i skup je.

ODGOVORITE
Name

Yota Phone 2

05.05.2015 21:22

To bi bio dar kojem bi se obradovala.

ODGOVORITE