PSŽ želi da napravi tim snova!

Blan, Ibra i Kavani ostaju, mete Pogba i De Brujne! Vlasnik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi potvrdio je da će trener Loran Blan i zvezde kluba Zlatan Ibrahimović, Edison Kavani i Havijer Pastore ostati u klubu i naredne sezone, kao i da već razmišljaju o pojačanjima.

Fudbal 29.04.2015 | 12:40
PSŽ želi da napravi tim snova!

PSŽ vodi bitku sa Lionom za titulu prvaka Francuske, kao i za oba Kupa, međutim, poraz u četvrtfinalu Lige šampiona od Barselone doveo je u pitanje ostanak u klubu njegovih ključnih figura.

Vlasnik "svetaca" Al Kelaifi potvrdio je u intervjuu "Parizijenu" da trener Blan uopšte nije pod znakom pitanja, a da će Ibrahimović sigurno ostati u klubu do isteka ugovora.

"To se ne dovodi u pitanje. Ibrahimović ostaje sa nama i naredne sezone, a to se odnosi i na Pastorea i Kavanija", rekao je Al Kelaifi.

On je dodao da se planira eventualni angažman Pola Pogbe iz Juventusa, "mada su i drugi klubovi za njega zainteresovani", a na meti je i Kevin de Brujne.

Belgijski krilni napadač blista ove sezone u dresu Volfzburga, a interesovanje za njega su nedavno pokazali Mančester siti i Bajern, ali je njegov menadžer Patrik de Koster naglasio da je PSŽ sada na pol poziciji.

"PSŽ je izuzetno atraktivan klub velikog prestiža za koji bi Kevin voleo da igra. PSŽ bi mnogo dobio njegovim dolaskom", rekao je De Koster za francusku televiziju.

De Brujne se od dolaska iz Čelsija januara 2014. razvio u jednog od ključnog igrača i direktno je doprineo postizanju 28 golova "vukova" u Bundesligi ove sezone (10 pogodaka i 18 asistencija).

"Igrač kao što je Kevin vredi između 50 i 60 miliona evra. Klubovi koji kažu da su spremni da za njega daju 30 miliona nemaju dodira sa realnošću", rekao je De Koster.

De Brujne je ugovorom vezan za Volfzburg do juna 2019. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar