Lalat: Od mene niko nije tražio titulu!

Trener Crvene zvezde rekao je da ne razmišlja o odlasku i da je "donekle" ispunio postavljene ciljeve.

Fudbal 28.04.2015 | 16:20
Lalat: Od mene niko nije tražio titulu!

Nenad Lalatović odgovorio je u ponedeljak na spekulacije pojedinih medija, da bi mogao da ga zameni iskusni Milorad Kosanović, koji sa uspehom vodi Novi Pazar.

Do toga je došlo nakon što je Crvena zvezda odigrala 0:0 sa Partizanom u 148. "večitom" derbiju, pri čemu je prikazala slabu partiju i značajno se udaljila od nove titule prvaka države.

"Mog prethodnika su smenjivali 50 puta, pa je ostao do kraja sezone. Ne razmišljam o tome. Znam da je pritisak u Zvezdi ogroman, tako da na tu temu ne bih ništa pričao", rekao je Lalatović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

"Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije ultimativno zahtevao titulu, nego promociju mladih igrača. Mislim da je to donekle ispunjeno. Igrali su Rajković, Jovanović, Ristić, Luka Jović, a šansu će u narednom periodu dobiti Avramovski i Marko Grujić".

Lalatoviću ugovor sa crveno-belima ističe u junu, ali ima opciju produžetka saradnje na još dve godine.

"Pravimo planove za novu sezonu. Pitanje je samo da li ćemo je početi 14. ili 3. jula, u zavisnosti od toga da li ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope".

Zvezda šest kola pre kraja prvenstva ima pet bodova manje od Partizana. U sredu, u vanrednom 25. kolu, gostuje ekipi Donjeg Srema.

Komentari / 0

Ostavite komentar