Hitna sjednica Predsjedništva BiH

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je nakon sastanka srpskih predstavnika u institucijama BiH, da je za utorak ujutro sazvao hitnu sjednicu Predsjedništva BiH zbog terorističkog napada u Zvorniku.

Bosna i Hercegovina 27.04.2015 | 23:07
Hitna sjednica Predsjedništva BiH

"Iz svega onoga što za sada imamo od informacija, sasvim je jasno da je riječ o terorističkom činu. Ovim činom ugrožen je život običnog čovjeka, životi naše djece. To je napad na sve nas i stvar u kojoj više nema kompromisa", poručio je Ivanić.

On je naglasio da je ovo bitka koja se mora dovesti do kraja, naglašavajući da su se predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH dogovorili da insistiraju na tome.

"Insistiraću da vrlo brzo sjednu predstavnici svih bezbjednosnih organizacija i agencija u BiH. Ovo je prioritet svih prioriteta. Mi ne možemo, ne smijemo i nećemo dozvoliti da terorizam pobijedi, jer im je želja da se maltene stvore uslovi za novi rat i ovakvim stvarima nikada nećemo popustiti", naglasio je Ivanić.

 

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

crnac

27.04.2015 21:30

Bravo presednice. Cijela BiH mora stati u kraj ovim bolesnicima iz razni sekti i obezbjediti sigurnost svim gradjanima nase zemlje. Napadi su se desavali i ranije u Fedearciji a ovog puta i u RSu. Ovo je dobar povod da se svi BiH kapaciteti stave na raspolaganje i vise stane u kraj ovim psihopatama.

ODGOVORITE
Name

Laki

27.04.2015 21:49

Tako je kad Baja dize tenzije a opozicija cuti. Manipulizam cisti.

ODGOVORITE
Name

Raso

27.04.2015 22:07

Raspisujte referendum stase ceka.

ODGOVORITE
Name

nego

28.04.2015 04:50

Da li cete danas Baji na noge. Zove vas da vam pokaze ko je gazda i da vas izriba. Sjecate li se onomad kad ne glasaste da moralna gromada Nikola Spiric preuzme komisiju za kontrolu obavjestajnog sektora, e sad se vidi da je on bio tamo, znao bi da je taj selefija posao da napadne stanicu policije i onda se nista ne bi desilo. Ovako cete na ribanje danas. Amerika sa najjacim obavjestajnim aparatom na svijetu nije mogla da sprijeci pojavu Al Kaide, a da ne kazem, ovaj ISIL kako su lose procjenili, a kad oni ne mogu kako da to moze mala BiH sa svim problemima koje ima. Ironija sudbine je da se mozda. Ovo se nista ne bi desilo da su institucije BiH za vikend radile svoj posao i pohapsile ove sabornike koji hoce da ruse Dejton i podsticu na ugrozavanje bezbjednosti drzave.

ODGOVORITE
Name

marko

28.04.2015 04:58

Ma niko nije kriv???

ODGOVORITE
Name

re Laki

28.04.2015 05:04

Dodik je veoma pametan politicar. Njegova retorika je morala rezultirati ovakvim jednim dogadajem. I on je to znao, i neprestano ju je pojacavao. Ne zelim krivicu svaljivati na druge, ne daj Boze, jer ipak je jedan zivot ugasen, ali sa retorikom treba stati. Zamislite se samo da li je ijedna osveta ili ijedan teroristicki dogadaj bio poslije rata (mislim na prve godine nakon rata)? A rane su bile svjeze... Sve pocinje unazad 6-7 godina od kako Dodik svoju retoriku pojacava. I bilo je za ocekivati da ce neko labilnog stanja uraditi ovo... Sva sreca pa je bio malih dimenzija... Treba prestati sa retorikom i onda ce biti dobro. Ponavljam: POSLIJE RATA NIJE BILO NITI OSVETA NITI TERORIZMA, SVE DOK NIJE OPET POCELA RETORIKA DODIKA. ON JE NAJVECI KRIVAC!

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

28.04.2015 05:31

VLADA REPUBLIKE SRPSKE TREBA DA PODNESE OSTAVKU JER NIJE U MOGUĆNOSTI DA KONTROLIŠE STANJE U REPUBLICI: PRIVREDNO, BEZBJEDONOSNO, KULTURNO I SVAKO DRUGO. POLITIKA KOJU VODI MILORAD DODIK JE VAN SVAKE PAMETI. TAKVU POLITIKU NE MOŽE DA VODI NI U MJESNOJ ZAJEDNICI. KOLIKO LJUDI OSTANE MRTVO SVAKOG DANA.

ODGOVORITE
Name

skretanje

28.04.2015 05:33

Ivanicu sta skreces sad na drugu temu, terorizam, a sta je sa ekonomijom.

ODGOVORITE
Name

okreni se

28.04.2015 05:36

E moj Ivanicu,citaj ovo:Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić smatra da je Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj budućnosti Republike Srpske, koja je usvojena na 5. Saboru SNSD-a, "skretanje pažnje sa stvarnih problema u Srpskoj".

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

28.04.2015 06:09

VLAST IMA SVOJU CIJENU. SAMO JE NEKO SPOSOBAN DA JE PLATI A NEKO ODUSTANE U POČETKU. SCENE I SCENARIJA IDU OD VLASTI. MINISTRE PODNESI OSTAVKU JER NISI SPOSOBAN DA ŠTITIŠ SAMOG SEBE A KAMOLI NAROD.

ODGOVORITE
Name

Dodano

28.04.2015 06:37

Kucnuo je cas da svi oni koji su sirili mrznju medju narodima i koji i danas provociraju ovakve nesrece odlaze pod hitno sa vlasti jer ne donose dobro nikome.Svi oni koji nisu prosli kroz ratnanzbivanja ne znaju cijeniti mir.

ODGOVORITE
Name

Ivaniću...

28.04.2015 07:12

Šta će ti sjednica Presjedništva. Malom su četnici 1992 odveli oca i ubili. Sada je on stasao, nije mogao da predje preko toga i vratio je to na svoj nacin. Nastradali policajci vjerovatno nemaju s tim nista, ali ,ako imaju... Sta ce ti sjednica Presjednistva ?

ODGOVORITE
Name

kontrola

28.04.2015 07:24

Ivanicu ko kontrolise OBU: Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Incko osudio je napad na policijsku stanicu u Zvorniku i istakao da je Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) upozorila policijske agencije prošli petak da će se desiti napad na jednu policijsku stanicu.

ODGOVORITE
Name

007

28.04.2015 09:37

MLADENE,imaš li hrabrosti reći Bakiru u oči da je radikalni islam veliki problem BIH. Ako nemaš, ne čačkaj.

ODGOVORITE