Vučić: Užasna vijest za Republiku Srpsku

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku užasna i loša vijest za Republiku Srpsku i Srbiju, koja će pomoći Srpskoj i finansijski i obavještajno.

Republika Srpska 27.04.2015 | 22:14
Vučić: Užasna vijest za Republiku Srpsku

- Predsednik /Republike Srpske Milorad/ Dodik izrazio je želju da Srbija pomogne u skladu sa Dejtonskim sporazumom i pravima koja ima, ne rušeći ničiji integritet. Mi ćemo pomoći i finansijski i obaveštajno, rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije.

On kaže da je večeras već dva puta telefonom razgovarao sa predsjednikom Republike Srpske.

Vučić je najavio da će predsjednik Republike Srpske i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač za dva dana doći u Beograd, gdje će razgovarati sa njim i ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem.

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

posten

27.04.2015 20:35

Vucicu gledaj Srbiju a okani se Bosne i Hercegovine.Ti i Dodik jedva cekate dase sta desi da to probate ispolitarizirati.Saucesce porodici nastradalog policajca :(

ODGOVORITE
Name

bijeljina

27.04.2015 21:08

Posteni zacepi!

Name

Ре поштени

27.04.2015 22:30

ето баш ће тебе послушати

Name

Brcko

27.04.2015 21:15

Nije samo za RS, nego za cijelu BiH!

ODGOVORITE
Name

modrica

27.04.2015 21:19

Samo cekajmo da nas pobiju a medjusobno se svadjamo....Srbipamet u glavu I slozimo se i zastitimo

ODGOVORITE
Name

samo da se zna

27.04.2015 21:36

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je Srni da je teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku izvršio 24-godišnji Nerdin Ibrić. - Napad je izvršen u vrijeme smjene u policijskoj stanici, što znači da je napadač znao kada se vrši smjena i da tada ima najviše policajaca - naglasio je Lukač. Nerdin Ibrić, rođen je u Kučić Kuli kod Zvornika, gdje je i živio. Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni. Ibrić je skupa sa svojom majkom bio jedan od prvih povratnika u Kučić Kulu. -

ODGOVORITE
Name

rasdrmator

27.04.2015 21:43

Bijeljina i tebi slicni nemoj palit gluposti

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

27.04.2015 21:47

Puna mi je ona stvar Vučića.

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

27.04.2015 21:59

Bijeljina, Vučić treba da začepi! A "pošten" zbori ispravno. Vučić se nije javljao da osudi Dodikove nesuvisle proglase o referendumu za otcjepljenje a sada je odmah izletio da je ovo loše za RS. Vučić je mutan kao Morava nakon poplava. Nisu dovoljno uništili ovaj narod pa bi još. Niko im neće uzeti pušku u ruke. Neka ovaj puta oni idu u rovove. On i Dodik, a i ostali članovi njihovih sekti.

ODGOVORITE
Name

maja 28 04 2015

28.04.2015 05:05

Začepi Vučiću ti u smeću do grla, a guraš nos tamo gdje mu nije mjesto . Ako ti je žao Baje i njegovih istomišljenika uhvati ih ze one lopovske ruke i BJEŽITE gdje znate jer će te i vi doći na red sa takvom pameti narodu ste se zgadili za sva vremena, BAGRO JEDNA!

ODGOVORITE
Name

Srbin

28.04.2015 05:47

Sada će ovi svi iz Sarajeva reći da je ovo sretanje pažnje sa starnih problema... Povucite malo neke inicijative, nemojte samo sjediti, tražite od onih koji su ih doveli i da ih odvedu odavde ako smijete!

ODGOVORITE
Name

Milojko-Banja luka

28.04.2015 07:23

Za ovoga samo da se zna. Popalili ste ti i takvi 99% Srpskih kuća po nekadašnjoj BiH ,Crkava, poubijali više od 30.000 ljudi žena i djece, o silovanjima da ne pričamo, protjerali ste oko 250.000 Srba iz Sarajeva koji je do '91. bio drugi najveći Srpski grad. Junačino kukavička kakva ti je vjera? Da li znaš da si na silu poturčen? Zašto se onda ne selite iz REPUBLIKE SRPSKE? Šta kažeš ako sada samo ovih 250.00 Srba krene da puca na vas kukavice muslimanske i teroriste šta će da ostane od vas idiote jedan? Koliko je Srpske djece ostalo bez roditelja? Očeva i majki bez djece? Bez braće i sestara? Za vas teroriste uvjek postoji opravdanje, ali ovaj događaj je tek početak nezavisnosti Republike! Svi ćemo da ginemo za nju i tuđe nećemo i ne želimo za razliku od islama koji u kuranu ima napisan genocid nad jermenima i opravdava širenje vjere mačem. Biti PRAVOSLAVAC znači i praštati dok vi zločinci islamski to ne znate i zato ubijate ne dužne ljude u imenu Alaha, a kada dođe do rata zvaćete vaše prijatelje iz Istanbula da pomognu i ubjede Ameriku da bombarduju REPUBLIKU SRPSKU. E tu je razlika moj prijatelju mi smo SRBI i ne ubijamo, ne silujemo ne otimamo tuđe čak samo vas pustili da živite sa nama u Republici Srpskoj, ali zato ćemo tek da zažalimo jer se govori da kao muslimani u BiH nisu teroristi kao ovi drugi, ali ja sam rekao neće jabuka pod trešnju i zažalićemo mi što opet idemo u suživot sa islamom koštaće to nas SRBE.

ODGOVORITE
Name

samo da se zna

28.04.2015 09:51

Za Milojka. Postovani gospodine, ja sam osjetio na svojoj kozi i imovini tvoju dobrotu i takvih kao sto si ti. Ja osudjujem svako nasilje i teror, samo sam za poseno pisanje medija, a nikako opravdati ubistvo to je gnusan cin kao i ono koje se pominje njegovog oca. Sto se tice protjerivanja iz Sarajeva, sarajlije srpske nacionalnosti su vecim dijelom napustili Sarajevo posle reintegracije i ne moze se to porediti kao npr. Bijeljina gdje je Vojkan tokom noci kupio Bosnjake istjerivao i slao preko linije prema Tuzli ili za debele pare preko Race. Nazivas NAS TERORISTIMA (A KO SMO TO MI?) JA SIGURNO NISAM TAJ ZATO NEMA SMISLA STO PISES; JER JA SVOJE BOGATSTVO SMATRAM STO MOJ SIN IMA DVA NAJBOLJA DRUGA MILOSA IZ POZAREVCA I JOSIPA IZ OSIJEKA. E MILOJKO MOJ TIME SE JA PONOSIM TAKO SAM VASPITO DJECU DA LJUDE DIJELE NA LOSE I DOBRE A NIKAKO PO VJERI I NACIJI: Sto se tice mog porijekla vjerovatno je Srpsko jer moji su doselili u Bosnu iz Osecine kod Valjeva, ali ja sam rodjen kao Bosanac i tako se osjecam, a kad vidim tebe i pojedine kao ti, onda mi je drago sto su promijenili vijeru. Niti sam palio, niti ratovao. Živim vani već 30 godina i imam prijatelja svih nacionalnosti. Moji prijatelji Srbi prijeratni su i danas moji prijatelji, ali hvala Bogu nisu kao ti jer da jesu ne bi mi ni bili prijatelji. Pozdrav prijatelju i ne uzbudjuj se puno sve ce proci kao i mi.

Name

Neda

28.04.2015 11:25

Milojko majke ti, a kako nastade Republika Srpska. Na miran nacin? Bez proljevanja krvi? Bez zlocina?

Name

samo da se zna

28.04.2015 11:53

gosp.Milojko ti do podne mrzis samog sebe, a popodne cijeli svijet, oslobodi se toga zivot je lijep samo treba znati zivjeti.