Vučević: Jednom ću zaigrati za Zvezdu!

Košarkaš Orlando Medžika kaže da mu je želja da odigra makar jednu utakmicu u dresu Zvezde u karijeri.

Košarka 27.04.2015 | 17:40
Vučević: Jednom ću zaigrati za Zvezdu!

Nikola Vučević poslednjih godina redovan je gledalac na Zvezdinim utakmicama nakon zavšetka sezone u NBA ligi.
I ove godine nije napravio izuzetak, prisustvovao je drugom duelu finalne serije ABA lige protiv Cedevite.

"Zvezda tokom cele sezone igra na visokom nivou. Stvarno je sjajno održavati formu na toliko utakmica. Igraju odlično i nadam se da će osvojiti trofej u Jadranskoj ligi", rekao je Vučević.

Cnogorski košarkaš posebno je impresioniran igrama jednog igrača ove sezone.

"Bobi Marjanović ove sezone igra sjajno, nosilac je igre Zvezde, pruža sjajne partije. Mnogo mi je drago zbog njega, poznajemo se i odličan je momak. U NBA ligi se igra mnogo brža košarka, ali mislim da bi mogao da se snađe. U svakom slučaju mislim da ima kvalitet za NBA, trebalo bi da proba", rekao je Vučević.

On ne krije da bi jednog dana voleo da obuče dres Zvezde.

"Voleo bih da jednog dana dođem u Zvezdu, ali ima vremena, praktično sam tek počeo NBA karijeru. Voleo bih da dođem, makar odigrao jednu utakmicu", dodao je Vučević, koji je pobrao dug aplauz u "Pioniru".

"Svakom sportisti prijaju ovacije, drago mi je što su me navijači prepoznali. Volim da dođem da gledam Zvezdu, ovo je mnogo lepo iskustvo".

Vučević je dodao da mu je žao što nije mogao uživo da prati polufinalnu seriju protiv Partizana.

"Krivo mi je, voleo bih da sam gledao te duele. 'Večiti derbi' je nešto drugačije".

Nikola Vučević zadovoljan je sezonom u Orlandu, ali ne krije da žali što ekipa nije izborila plasman u plej-of NBA lige.

"Zadovoljan sam, imao sam odličnu sezonu, najbolju do sada. Isplatili su mi se rad i trud tokom leta. Malo mi je žao što nismo pružali očekivane partije, ali je na to mnogo uticalo neiskustvo. Mogli smo više, ali je pred nama svetla budućnost", rekao je Vučević.

Komentari / 0

Ostavite komentar