Hrvatska teniserka razorila brak Stanislasa Vavrinke

Ugledan švajcarskii portal Blick tvrdi da je jedan od mogućih razloga kraja ljubavi Stanislasa Vavrinke i njegove supruge Ilham hrvatska teniserka, 18-godišnja Osječanka Dona Vekić.

Zabava 27.04.2015 | 13:52
Hrvatska teniserka razorila brak Stanislasa Vavrinke

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka, trenutno deveti igrač sveta i prošlogodišnji pobednik Australian Opena, zatražio je razvod od svoje četrdesetogodišnje supruge.

Njih dvoje navodno žive odvojeno već oko pet meseci. Prema izjavama sada već bivše gospođe Vavrinka, razvod je bio sve samo ne miran i civilizovan. Naime, u odnosima između bivših partnera vladala je pozamašna količina laži i tajni, što je i bio jedan od glavnih uzroka razlaza.

Švajcarci pišu kako kuloari tvrde da je odnos između pobednika Australian Opena 2014. i hrvatske teniserke već duže vreme više od flerta.

- Mi smo vrlo dobri prijatelji. Lako se vežem za momke na ATP turneji kada se zajedno družimo na turnirima - otkrila je Dona medijima pre nekog vremena.

Tada se njihov odnos zaista činio kao prijateljski. Ali sada, prema pisanju Blicka, sama činjenica da je Stanova supruga koristila vrlo teške reči u opisu njihovog razvoda prošle nedelje govori u prilog tome da je Švajcarac odlučio da pronađe sreću s nekom drugom.

- Stan je želeo svoju slobodu. Odlučio je da to podeli sa svetom bez mog znanja - rekla je Ilham.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mirko

27.04.2015 12:02

To se keže promjenio STARO za NOVO! Pa ti je normalno!

ODGOVORITE
Name

Md

27.04.2015 13:39

Tako ce i ova fufica postati poznata

ODGOVORITE