Jovana Stevanović nova Miss Semberije

U bijeljinskom Centru za kulturu, održan izbor za Mis Semberije za 2015.godinu. Titulu najljepše ponijela je Jovana Stevanović iz Bijeljine.

Zabava 27.04.2015 | 10:54
Jovana Stevanović nova Miss Semberije

U konkurenciji od 13 djevojaka, žiri je odlučio da lenta najljepše pripadne sedamnaestogodišnjoj Jovani Stevanović iz Bijeljine. Jovana je učenica Srednje ekonomske škole u Bijeljini.

"Osjećam se jako uzbuđeno. Nisam se nadala pobjedi i jako sam srećna. Prijavila sam se prije svega zbog druženja, ali eto posrećilo mi se i hvala svima. Drugim djevojkama bih poručila da se obavezno prijave na izbor, i da se ne plaše, kao što sam ja bila jako uplašena kada sam izašla na binu i vidjela sve te ljude oko mene. Ipak dobro je prošlo i srećna sam. Volim modu i bavim se manekenstvom od ranije. Išla sam i u školu za manekene, i mogu reći da ću dati sve od sebe da se dobro plasiram na izboru za Miss RS" - rekla je uzbuđena Jovana.

Pored titule najljepše, izabrane su još četiri djevojke, koje će se takmičiti na finalnom izboru za Mis Republike Srpske. Za Mis ABC model izabrana je Gordana Rafailović. Titulu Mis publike ponijela je Anđela Erkić. Lentom druge pratilje okitila se Zorica Pavlović, dok je Prva pratilja Sandra Pupčević. Izbor za najljepšu Semberku, i ove godine organizovala je Tamara Simić.

"Jako sam zadovoljna ovogodišnjim izborom. Djevojka je jako lijepa. Ja sam kao organizator prije svega zadovoljna odzivom publike, sala je bila prepuna, što znači da sam uspjela da napravim dobar program. Nadam se da će Jovana donositi mudre odluke, jer da biste uspjeli u svijetu manekenstva, morate biti spremni na dosta truda i rada. Meni je izbor za Mis bio odskočna daska, i dobar start za karijeru, i nadam se da će me Jovana naslediti i možda postati Mis BiH", rekla je Tamara.

U revijalnom dijelu programa nastupili su  Nataša Šavija i Vladimir Grujić, i plesni klub "101” iz Bijeljine.

Djevojke očekuju kvalifikacije za izbor za Mis RS koji će se održati krajem juna.

Izvor: RTV BN

Komentari / 0

Ostavite komentar