Nakon ovog videa čitav Novi Zeland je stao!

Nekada kajanje nije dovoljno da ispravi stvari!

Svijet 26.04.2015 | 19:07
Nakon ovog videa čitav Novi Zeland je stao!

Veliki broj saobraćajnih nesreća su plod ljudske greške. Nažalost retko kome je ova činjenica u glavi kada vozi brzo, nepropisno pretiče ili ne poštuje saobraćajne propise! Tek kada se desi nesreća, tek onda nastupa kajanje i osećaj krivice.

To su veoma dobro zaključili zakonodavci na Novom Zelandu, i kreirali ovaj video u kome pokazuju kako bi izgledala saobraćajna nesreća, da učesnici mogu da popričaju jedan sa drugim.

Vozač karavana je ušao u raskrsnicu bez gledanja, i nije ni primetio da mu sa strane dolazi drugi auto mnog većom brzinom od dozvoljene. U trenutku se vreme zamrzne, a njih dvojca izađu iz automobila. Vozača karavana pokušava da objasni da nije namerno uleteo u raskrsnicu, da je to prvi put da je greška, dok drugi vozač samo  tužno odmahne glavom i kaže idem prebrzo.


Ceo video je izuzetno emotivan, ali i brutalan, jer vas natera da shvatite kako posle neke akcije ne pomaže kajanje. Zato pamet u glavu, usporite, tih 5 minuta vam ništa ne znače, a nekom će možda sačuvati život!

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar