ABA finale: Cirbes vjeruje da će igrati

Zvezdin centar optimista posle prvih pregleda.

Košarka 26.04.2015 | 18:40
ABA finale: Cirbes vjeruje da će igrati

Košarkaš Crvene zvezde Telekom, Majk Cirbes, povredio je koleno početkom poslednje četvrtine prvog meča finalne serije plej-ofa ABA lige, protiv Cedevite, ali veruje da će već večeras u 20.30 biti ponovo na parketu.

"Čudan je osećaj, koleno je u pitanju, još ne znam šta je tačno. Nije mnogo strašno, ali ću znati više posle dodatnih pregleda. Nadam se da ću igrati drugu utakmicu", rekao je Cirbes novinarima posle meča koji je Zvezda dobila 68:59.

Crveno-beli su na poluvreme otišli sa čak 18 poena prednosti, ali se po povratku sa "velikog odmora" slika na parketu promenila, pa je umesto lagane, usledila napeta završnica.

"Po mom mišljenju, možda je i bolje ovako. Možemo da naučimo nešto, gde smo pravili greške i da u drugoj utakmici to ne radimo i budemo bolji", rekao je prvi centar Crvene zvezde Telekom, Boban Marjanović.

"Važna je pobeda, ali igra se serija i ne znači mnogo, ima još utakmica i moraćemo da budemo bolji", dodao je Marjanović.


Nemanja Dangubić je upozorio na loš period igre.

"Počeli smo kako treba i stekli značajnu razliku, ali smo pali u igri u trećoj četvrtini i to ne smemo da dozvolimo u narednim utakmicama", rekao je mladi bek crveno-belih.

I Jaka Blažič je bio kritičan.

"Nismo ih potcenili. Dobro smo počeli, ali ne znam šta se desilo na poluvremenu, bili smo mekani. Ne smemo to sebi da dozvolimo. Ovo je škola više za nas", istakao je slovenački košarkaš i dodao:

"Neki igrači su malo umorni, a svaki igrač nam treba. U glavama nam je samo da dobijemo ovu seriju i daćemo sve od sebe da bude tako".

Komentari / 0

Ostavite komentar