148. Derbi - reakcije Partizanovih igrača...

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov odmah je po završeku večitog derbija sa Crvenom zvezdom (0:0) "udario" po sudiji susreta Miloradu Mažiću rekavši da arbitar, ukoliko me odogovara u Jelen Superligi, sudi samo u Ligi šampiona. Fudbaler Partizana Stefan Babović izjavio je posle susreta sa Crvenom zvezdom (0:0) da su crno-beli bili mnogo bolji i zreliji tim, ali da trka za titulu u nacionalnom prvenstvu još uvek nije gotovo. Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović došao u svlačionicu i čestitao večitom rivalu na boljoj igri (0:0).

Fudbal 26.04.2015 | 14:00
148. Derbi - reakcije Partizanovih igrača...

"Ako je narcisoidnom i prepotentnom Mažiću ispod časti da sudi u Superligi, neka ide da sudi samo Ligu šampiona", kratko je rekao Volkov.

Levi bek crno-belih zaradio je žuti karton već u trećem minutu utakmice zbog protesta koji je usledio posle dosuđeno faula našeg najboljeg sudije.

"Promašili smo tri odlične šanse, ali pokazali smo da smo bolji i zreliji tim pre svega. Oni su bili opterećeni rezultatom, ali mi smo kontrolisali meč. Prekid nam nije odgovarao, a radovao sam se na kraju jer smo bolji. Još nije gotovo i nećemo se opuštati. Žao mi je što nije bilo još više publike. Lalatović je došao u svlačionicu u čestitao nam posle meča", rekao je Babović.

Golman crno-belih Živko Živković naveo je da je njegov tim izašao mnogo zadovoljniji iz večitog derbija.

"Tvrda utakmica, odlučila je borba na sredini terena. Šteta za Stefanovu šansu. Mi smo svakako zadovoljniji i okrećemo se narednim utakmicama. Imamo još šest mečeva i ništa još nije gotovo", naveo je Živković.

"Lalatović je čestitao. On je temperamentan momak koji mnogo voli Zvezdu. Mislim da smo bili kvalitetniji rival, ali tek sada moramo da budemo ozbiljni i oprezni kako bi ovaj remi dobio na vrednosti. Ali, trka za titulu je još daleko od gotove", rekao je Ilić.

Crno-beli ostali su na pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu na šest kola do kraja prvenstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar