148.Derbi - reakcije Zvezdinih igrača...

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker naveo je posle utakmice sa Partizanom (0:0) da ga večiti rival nije oduševio igrom, pa da zato smatra da borba za titulu nije gotova iako je pet bodova razlike. Defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović izjavio je da Partizan ne bi trebalo da slavi remi u Ljutice Bogdana (0:0).

Fudbal 26.04.2015 | 13:40
148.Derbi - reakcije Zvezdinih igrača...

"Nije bilo mnogo fudbala, mnogo više borbe je bilo. LOpta je mnogo bila u vazduhu, čak 90 odsto moji dodira sa loptom je bilo glavom. Zvezda nije navikla na takvu igru, nismo se snašli. Na žalost, nisam iskoristio tu jednu priliku, iako sam bio siguran da ću dati gol i to je uticalo da promašim. Partizan me nije oduševio i zato mislim da trka nije gotovo", rekao je Parker.

Defanzivac Zvezda dušan Anđelković rekao je da je timu iz Ljutice Bogdana jako krivo što nije uspeo da ostvari pobedu protiv večitog rivala.

"Mnogo nam je krivo. Oni su bili bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Tako je trebalo od početka da igramo, ali nismo. Trka nije gotova jer jedan meč može da promeni sve. Nastavljamo borbu", naveo je Anđelković.

Stub odbrane Zvezde Savo Pavićević nije krio razočaranje.

"Tačno je da sam razočaran, jer smo mnogo očekivali. Ovo nam ne odgovara, ali generalno su falili golovi", zaključio je Pavićević.

"Atmosfera tokom meča je bila sjajna i nadam se da ću imati još dosta derbija. Dali smo maksimum i možemo da se pogledamo u oči. Trebalo je da budemo malo hrabriji, odlučniji i pozitivno bezobrazniji. Oni su bolje ušli bukvalno su nas prebilu u prvom delu. Prekid nas je omeo i tada sam samo želeo da meč počne, uplašio sam se da će biti prekinut. Ipak, Partizan ne bi trebalo da slavi remi, ali mi idemo dalje", rekao je Jovanović.

Zvezda je ostala na pet bodova manje od vodećeg Partizana na šest kola do kraja prvenstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar