148. Derbi - Reakcije trenera...

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović naveo je da je najvažnije da nije bilo čarki u večitom derbiju sa Partizanom (0:0), kao i da trka za titulu sigurno nije gotova, te da je laik onaj koji misli da jeste. Šef stručnog štaba Partizana Zoran Milinković izjavio je posle utakmice za Crvenom zvezdom (0:0) da se večiti rival jedva sačuvao da ne primi gol, ali da crno-beli nisu došli u Ljutice Bogdana da uzmu samo bod.

Fudbal 26.04.2015 | 12:40
148. Derbi - Reakcije trenera...

"Nismo zadovoljni bodom jer smo hteli prednost rivala da svedemo na dva boda. Igrali smo bolje u drugom delu nego u prvom, imali šanse Parkera i Jovića, ali i sreće da ne primimo gol. Najvažnije je da nije bilo nikakvih čarki između nas i da je prošlo na terenu bez problema. Njihov tim je jedan od najiskusnijih u ligi, uz sedam reprezentativaca, Babovića i Ilića. Stojanović nam je trebao zbog iskustva, da im pariramo, a Ristić je dobio priliku kako sam zamislio", rekao je Lalatović.

Lalatović se nije odrekao titule.

"Ima još da se igra, težak raspored za obe ekipe. Ali samo laik može da kaže da je sve gotovo", zaključio je Lalatović.

Na kraju se nadovezao na reči Milinkovića oko incidenta pre meča.

"Važno je da nije bilo teže povređenih, ne bih dalje širio priču o tome. Nije bilo lako ući u utakmicu, ali kako je bilo nama, tako je bilo i rivalu", naglasio je Lalatović.

"Utakmica je počela sa dosta tenzije, bilo je teško ući u meč posle čekanja od 40 minuta. Partizan nije ušao sa ciljem da osvoji bod, izašli smo visoko, u prvom poluvremenu samo nas je ugrozio Lazović šutem a mi smo imali veliku šansu Babovića. U drugom delu meča, posle šanse Parkera imali smo dve šanse, vadili su igrači Zvezde dva puta loptu sa gol linije", rekao je Milinković.

Milinković je objasnio zašto nije bilo u sastavu Šaponjića.

"Ne stoji ocena da smo igrali bez špica. Hteli smo da iskoristimo brzinu Grbića, koji ima mnogo mogućnosti na širokom prostoru", naveo je Milinković.

Dešavanja pre utakmice poremetila su oba tima.

"Nije bilo prijatno. Rivalstvo da, ali mržnja i ostrašćenost ne", zaključio je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar