Neredi na tribinama prije derbija

Večiti 148. derbi između Crvene zvezde i Partizana nije ni počeo, a na tribinama stadiona ’Rajko Mitić’ dogodili su se incidenti.

Srbija 25.04.2015 | 18:18
Neredi na tribinama prije derbija

Još nije poznat razlog nereda na tribinama, navijači sa istočne i severne tribine su sukobili, pa je morala da reaguje i žandarmerija.

Na snimku televizija Prva video se sukob na severnoj tribini stadiona na kojoj se nalaze pristalice Crvene zvezde, koje su lomile stolice i istim gađale organe reda.

Reporter te televizije javio je u direktnom prenosu da su navijači Partizana pokušali ispred ulaza da probiju kordon policije i sukobe se sa navijačima rivalske ekipe, ali to su uspeli tek na istočnoj tribini.

Posle toga došlo je do sukoba žandarmerije i navijača Zvezde na severu koji i dalje traje.

Postojale su dve opcije - da čitav stadion bude ispražnjen i da se meč odigra, kao i da meč eventualno bude odložen za deset dana.

Utakmica je će ipak počela.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

nemanja

25.04.2015 17:39

Izbaciti oba kluba u drugu ligu, prosle godine Grobari pale jug stadiona , sad Delije se tuku sa zandermerijom, ma izbaciti iz lige. Zao mi je roditelja sa djecom koji su dosli da gledaju utakmicu.

ODGOVORITE
Name

marko

25.04.2015 18:23

Pa zar Vucic nije uveo red u drzavu!?!?!?

ODGOVORITE
Name

Md

26.04.2015 09:32

Po meni ovdje je trebalo doterati dva tenka i zatvoriti stadion ja mislim da na sledecem derbiju ne bi bilo problema.

ODGOVORITE
Name

Требиње

26.04.2015 09:33

Срамота брате, требало би и Црвену Звезду и Партизан избацити из лиге да се мало "охладе". Ја сам мислио да су у најмању руку дошли Албанци па поново провоцирају. Сад се душмани сладе нека се Срби међусобно бију, као стока.

ODGOVORITE
Name

asdfg

26.04.2015 10:22

Nema toga zakona i presjednika da mogu smirit stoku.Sramota me sto sam Srbin,ovako nije bilo ni sa Albanijom kad su igrali.Mi smo narod zaosto, nekulturan, neobrazovan nije mi jasno zbog cega se neredi prave umjesto da su posle utakmice otisli svi da proslave nerjesen rezultat tj.znaci nema boljeg ne moze se nista na silu. Daleko smo mi od civizacije i kulture. a pogotovo od Evrope.

ODGOVORITE