Seka za rođendan dobila sat od 20.000 evra

Piljikić, koji radi kao pevačicin menadžer, troši na suprugu i šakom i kapom.

Zabava 25.04.2015 | 08:09
Seka za rođendan dobila sat od 20.000 evra

Seka Aleksić je juče proslavila 34. rođendan, a suprug Veljko opet ju je iznenadio skupim darovima.

Najpre joj je ujutru poklonio karte za odmor na Bahamima i ogrlicu od safira, koja simbolizuje večno vezivanje dvoje ljudi. I to je bio tek početak iznenađenja, jer joj je na večernjoj žurki dao i sat iz ograničene serije jednog luksuznog brenda, koji vredi oko 20.000 evra. A da bi bila u trendu, poklonio joj je i skupocenu tašnu.

- Imam mnogo povoda za slavlje i slagala bih ako bih rekla da nisam uzbuđena. Doslovno sam u fazi šloga! Veljko me je iznenadio poklonima, baš kao i prethodnih godina - rekla je Seka.

Veljko i Seka, koji su u braku pet godina, dogovorili su se da sve pare koje zarade ostanu u kući. Naime, dok Seka peva, Veljko radi kao njen menadžer. Osim toga, jedan je od vlasnika sportske akademije. Očigledno je da Sekin menadžer zarađuje dobro s obzirom na to da se za svaki njen rođendan dobro isprsi.

Tako je ona, od početka njihove ljubavi, svake godine dobijala skupe poklone: „samsung galaksi tab“, motor „beverli“, zlatni „roleks“, cipele „guči“, kao i „mercedes SLK AMG“ vredan oko 100.000 evra. Kako je „Blic“ saznao, Veljko je taj skupoceni automobil prošle godine kupio na lizing.

- Nisam osoba koja ume da štedi, ali ni neko ko rasipa. Stekla sam naviku da novac koji dobijem za rođendan dam Veljku na čuvanje, a kad poželim da kupim novu tašnu, ja pokucam na njegov novčanik - izjavila je Seka svojevremeno.

Ponovo u poreskoj?

Seka je u februaru saslušana u Poreskoj upravi, gde je trebalo da dođe i Veljko da bi objasnio kako je zaradio desetine hiljada evra za skupocene poklone. Nije se pojavio, ali će posle najnovijeg poklona verovatno podsetiti poreznike na svoj slučaj.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

лија

25.04.2015 19:18

Више од безобразлука.

ODGOVORITE
Name

Brčko

26.04.2015 09:19

Otkud njemu bolan 20000€? Pa on je radio kao Türsteher-(gorila na ulazu) u discoteci Atlantisu u Svicarskoj! Lično ga poznajem, obična fukara bio... Ona mu sigurno dala da joj kupi. To su kompeksaši zešći!

ODGOVORITE