Seka Aleksić proslavila 34. rođendan

Folk pevačica Seka Aleksić proslavila je večeras 34. rođendan glamuroznom žurkom koju je priredila u jednoj prestoničkoj vili.

Zabava 24.04.2015 | 11:36
Seka Aleksić proslavila 34. rođendan

Seka se odlučila za poseban rođendanski stajling pa je obukla dugačku, duboko dekoltiranu haljinu od lateksa koju je kreirao Saša Vidić.

-Imam više razloga za slavlje i slagala bih ako bih rekla da nisam uzbuđena. Na ovaj rođendan sam pozvala više ljudi nego što je bilo na mojoj svadbi. Dobila sam dosta poruka sa pitanjem šta želim da mi poklone za rođendan a da već nemam, pa sam tražila bombone, masku za telefon i neke sitnice. Veljko mi je i ovoga puta iznenadio sa poklonima- rekla nam je Seka i otkrila da joj je suprug darovao torbu, cipele i putovanje na egzotične Bahame.

Među zvanicama našli su se brojni Sekini prijatelji i kolege a među prvima je na rođendansku žurku stigla Goga Sekulić, a zatim i Tijana Dapčević, Goca Tržan, Dara Bubamara, Marko Bulat sa devojkom, Tina Ivanović, Nemanja Stevanović i mnogi drugi.

Ovoga puta pevačica je odlučila da spoji lepo i korisno pa je na dan proslave rođendana promovisala svoj novi album "Lek za spavanje".

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar