Sten se razvodi, ali...Žena ga strašno oplela!!!

Deseti teniser sveta Stan Vavrinka izdao je saopštenje u kojem navodi da se rastavlja sa suprugom Ilham, a ona je takođe odgovorila saopštenjem, samo žešće.

Tenis 23.04.2015 | 17:00
Sten se razvodi, ali...Žena ga strašno oplela!!!

“Uživali smo u deset plodnih godina, sa usponima i padovima koje ima svaki put, ali život je nekada nepredvidljiviji nego što se nadamo. Ilham i ja bili smo blagosloveni što smo stvorili porodicu i što se naša divna ćerka Aleksija rodila 2010. godine“, piše u Stanovom saopštenju.

“Oduvek smo pokušavali da živimo svoje živote kao tim i porodica uprkos izazovima sa kojima smo se nosili zbog zahteva moje karijere. Na moju veliku žalost, to više nije moguće. Ilham će uvek biti majka moje ćerke i osoba koju volim i poštujem. Sada mi je prioritet da zaštitim Aleksiju tokom ovih izazovnih vremena“, napisao je Vavrinka i dodao da od medija očekuje razumevanje, kao i da ne želi da odgovara na pitanja u vezi sa privatnim životom.

Za razliku od pomirljivog tona Vavrinkinog saopštenja, njegova supruga bila je mnogo žešća. Ilham, poznata TV voditeljka, udala se za Stana 2009, a par se već jednom rastao, 2010 godine.

“Ne, Stan ne gubi mečeve zbog toga što smo se nas dvoje rastavili, kako on kaže bolno, jer je prošlo već pet meseci od njegovog trijumfalnog povratka u Dejvis kupu. Njegova odluka da po drugi put napusti porodicu nije ga sprečila da osvoji turnir u Čenaju i da ima manje-više dobre rezultate“, napisala je Ilham i dodala:

“Ne, putovanja i turniri nisu uzrok našeg razvoda. Osim toga, drugi igrači koji su i više rangirani od njega, imaju fini porodični život. Razlog jeste njegova nestabilnost i želja da povrati slobodu na svim nivoima. I moram da priznam da su njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile poverenje koje sam imala u njega“.

Takođe, Ilham je kritikovala vreme Vavrinkinog saopštenja i rekla da se poklapa sa serijom njegovih loših rezultata.

Komentari / 0

Ostavite komentar