Pjevači decenijama krili vanbračne sinove

Dok su se suprugama kleli na vernost, u zenitu slave Šaban Šaulić, Marinko Rokvić i Hari Varešanović sejali su decu po svetu.

Zabava 21.04.2015 | 09:53
Pjevači decenijama krili vanbračne sinove

Na estradi skoro da nema popularnog pevača koji je veran samo jednoj ženi. Uz estradni poziv idu instant veze sa obožavateljkama koje su spremne na sve da osvoje omiljenu zvezdu.

Onima koji su slobodni to donosi titulu mačo muškarca, dok oženjenima diže samopouzdanje. Pravi problemi nastaju ukoliko se zaigraju previše, kao što je to bilo u slučaju nekoliko estradnih zvezda, pa su u zabranjenim vezama dobili i sinove, koje su krili decenijama od sveta, ali i od žene s kojom žive pod istim krovom.

Uprkos svemu, pojedini su uspeli da ubede supruge da su se promenili i da im je ipak najvažnija porodica koju su zajedno stvorili. Šaulić je nedavno šokirao javnost priznanjem da sa ljubavnicom ima vanbračnog sina koji danas živi na rubu egzistencije.

- On nije rođen iz ljubavi - priznao je Šaban za „Skandal“.

Miroslav Ilić se nekoliko puta našao u centru skandala kad ga je ista žena prozivala javno da je s njim dobila sina, za kog on neće ni da čuje. „Poznajem dotičnu osobu i kažem vam da morate da budete obazrivi sa psihopatama takve vrste. Taj dečko nije moj sin, to su njene izmišljotine“, rekao je svojevremeno.

Marinko je pored sinova Nikole i Marka, koje mu je rodila supruga Slavica, priznao i sina Darija, kojeg je dobio iz jedne ljubavne afere.

- Ne kajem se. Ja sam njega priznao, on danas živi u Kanadi, oženio se Portugalkom, postao sam deda, a imam i unuka Romea - rekao je Rokvić.

Iako u prvi mah izgleda povučeno, ni Hari Varešanović nije bio veran prvoj ženi, te je mimo braka dobio sina Maka.

- Divno je dete i viđamo se kad sam u Sarajevu - rekao je Hari.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Лија

21.04.2015 18:19

Свака част, није ми јасно шта је у овоме лоше. Једино замјерам Мирославу зашто бјежи од признања сина. То је богатство а не срамота.

ODGOVORITE