Ko je čovjek što se tukao sa Duletom?! Šta kaže Zvezda?

KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom incidenta koji se dogodio ispred svlačionica u "Pioniru".

Košarka 20.04.2015 | 21:00
Ko je čovjek što se tukao sa Duletom?! Šta kaže Zvezda?

Dan posle derbija i incidenta ispred svlačionica, KK Crvena zvezda oglasio se zvaničnim saopštenjem na svom internet portalu.

Saopštenje, u kojem se navode izjave predsednika kluba Miloša Ninkovića, prenosimo u celosti:

Crvena zvezda Telekom je trijumfom protiv Partizana u polufinalnoj seriji plej-ofa napravila ogroman uspeh. Crveno-beli će biti u prilici da se bore za šampionski prsten regionalnog takmičenja, a plasmanom u finale ABA lige izboreno je i učešće u Evroligi naredne sezone. Trijumf izabranika Dejana Radonjića još više dobija na težini i značaju ako se u obzir uzme činjenica da su dve odlučujuće pobede izborene na gostujućem terenu u odličnoj atmosferi.

Posle velikog trijumfa crveno-belih u hodniku dvorane Pionir došlo je do manjeg incidenta kada je trener Partizana Duško Vujošević nasrnuo na člana Zvezdine uprave koji je bio prisutan na utakmici. Kako bi se sprečile bilo kakve dalje manipulacije i proturanje poluinformacija, povodom celog slučaja oglasio se Miloš Ninković, predsednik KK Crvena zvezda Telekom:

'Čovek koga mediji danas dovode u vezu sa nemilim događajem u hodniku Pionira i na koga je nasrnuo Duško Vujošević je Stevan Sojić, član Skupštine KK Crvena zvezda, a na tu funkciju je izabran još 12. 08. 2011. godine. Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba', rekao je Ninković i potom dodao:

'Da li svi treba da se ponašamo kao što je to radio sudija Marko Juras kada ga Vujošević šamarao, a onda mu se ovaj arbitar izvinjivao preko medija? E pa, Duško Vujošević to neće doživeti ni od koga iz Crvene zvezde. Na dalje mahinacije i manipulacije u medijama preko kojih se vrše pokušaju da se skrene tema sa velike pobede i sportskog uspeha koji su igrači i članovi stručnog štaba časno izborili na terenu, Crvena zvezda se više neće oglašavati. Svu svoju snagu i energiju usmerićemo u nameri da osvojimo šampionski prsten ABA lige', zaključio je Ninković, na kraju saopštenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar