Video: Kraj sezone za Modrića?!

Fudbaler Reala povredio koleno i očekuje ga pauza od mesec i po dana, prenose španski mediji.

Fudbal 19.04.2015 | 17:00
Video: Kraj sezone za Modrića?!

Luka Modrić mogao bi ponovo na dužu pauzu.

Posle povrede butnog mišića u novembru i četvoromesečnog oporavka tokom kojeg je propustio 21 meč Reala ove sezone, Hrvat je na utakmici protiv Malage u subotu izašao iz igre u 60. minutu zbog problema sa kolenom.

Španski mediji prenose da nije u pitanju bezazlena povreda i da to praktično znači da je za Modrića završena sezona.

Iako je Karlo Anćeloti posle pobede nad Malagom novinarima izjavio da se nada da će hrvatski reprezentativac biti spreman za revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida u sredu, male su šanse da će se to zaista i dogoditi.

Naime, Luka se požalio saigračima da je tokom duela sa protivničkim igračem osetio da mu je nešto kvrcnulo u kolenu, a nakon toga i oštar bol, nakon čega je ostao da leži na travnjaku.

Real je saopštio posle obavljenih pregleda da je Modrić doživeo istezanje medijalnog kolateralnog ligamenta desnog kolena. Klub sa Santjago Bernabeua nije naveo koliko će Modrić odustvovati sa trena, ali prema informacijama sportskog dnevnika "As" očekuje ga pauza od pet ili šest nedelja.

Na istom duelu trener Madrida Anćeloti dva puta se hvatao za glavu, budući da se i Geret Bejl požalio na bol u mišiću odmah na početku meča, zbog čega je brzo zamenjen.

Komentari / 0

Ostavite komentar