Da li se to Klop sad predomislio?!

U trenutku kada je saopštio da se povlači iz Borusije na kraju sezone, Jirgen Klop odbacio je mogućnost da, poput svojevremeno Pepa Gvardiole, uzme godinu dana odmora. Ali...

Fudbal 19.04.2015 | 16:40
Da li se to Klop sad predomislio?!

Jirgen Klop, u danu kada je saopštavao da se povlači na kraju sezone sa klupe Borusije Dortmund, odbacio je mogućnost da, poput svojevremeno Pepa Gvardiole, uzme godinu dana odmora i da se na kratko povuče iz posla.

Međutim, posle pobede Borusije nad Paderbornom u subotu popodne, Klop (47) je pomalo promenio stav.

"Zaista nemam vremena da razmišljam o budućnosti, a i to nije toliko važno trenutno. Želim da dovedem svoj tim do cilja ove sezone. Sve je i dalje moguće, pa i to da moj stručni štab i ja uzmemo godinu dana odmora", rekao je Klop i dodao:

"U to, međutim, niko trenutno ne može da bude siguran".

Nije nemoguće da će Klop, ipak, sačekati pravu ponudu, a ne prihvatiti najbolju od onih koja bude na stolu ovog leta. Jedan od najtraženijih trenera Evrope, a verovatno možemo da kažemo i najtraženiji trenutno, povezuje se sa nekolicinom velikih evropskih klubova.

Jedan od njih je i Arsenal, u kom mnogi "vide" Klopa, ali prema vestima koje stižu iz Engleske teško da će se "tobdžije" rastati sa aktuelnim menadžerom Arsenom Vengerom, koji sasvim solidno "gura" ove sezone, iako je gotovo izgubio sve šanse da osvoji titulu i 11 godinu zaredom.

Komentari / 0

Ostavite komentar