Da li to Radonjić ''pritiska sudije'' ili...?!

Nadam se da ćemo imati isti tretman kod sudija kao Partizan pred našim navijačima! „U narednim mečevima treba da očekujemo bolje partije Bobana Marjanovića“, dodao Zvezdin strateg.

Košarka 18.04.2015 | 15:00
Da li to Radonjić ''pritiska sudije'' ili...?!

Košarkaši Crvene zvezde sutra će moći da vide od kakvog su materijala satkani. Ako su od šampionskog, kako se činilo tokom većeg dela sezone, smoći će snage da se suprotstave Parnom valjkom u grotlu Pionira i ponovo steknu prednost.

Trener Dejan Radonjić dan uoči trećeg okršaja istakao je kako se nada da će njegov tim imati isti tretman kao Partizan u mečevima u kojima je Zvezda bila domaćin.
„Nadam se da ćemo i mi imati isti tretman i suđenje kao što je imao Partizan u prva dva meča pred našim navijačima“ aludirao je Radonjić na sporni detalj i obostranu ličnu grešku Laziću i Pavloviću.

Navijače Crvene zvezde najviše brine slaba igra MVP Evrolige Bobana Marjanovića.Iskusni stručnjak u prvim utakmicama nije dovoljno koristio gorostasnog centra.
„Marjanović je tokom sezone mnogo puta pokazao kvalitet, dosta mečeva u EL su fokusirali odbranu na njega, sa udvajanjima i drugim taktikama. U tim situacijama je odlično reagovao. U narednim mečevima treba da očekujemo bolje partije. Nije mu lako, prema njemu postoji drugačiji odnos nego u Evroligi, dobija udarce i po nogama, teško mu je da dođe do pozicije da može da ima bolju realizaciju. Očekujem već sutra bolju partiju koja će nam dati dodatni impuls“

On je rekao da Crvena zvezda nemakadrovskih problema.
„Partizan ima prednsot. Posle našeg izdanja u drugom meču, napravili smo analizu, videli gde smo grešili, ostajen nam da popravimo određene segmente igre kako bi vratili brejk u jednom od naredna dva meča. Imamo sutra i prekosutra dve prilike da napravimo brejk, moramo da pokažemo kvalitet igrajući u takvom ambijentu“

Komentari / 0

Ostavite komentar