Večeras se očekuje izlivanje rijeke Janje

Vodstaj rijeke Janja je visok, te je rijeka pomalo počela da izliva u nekim dijelovima naselja Janja, a u popodnevnim i večernjim časovima može se očekivati njeno djelimično izlivanje iz korita i u cijelom naselju, rekao je Srni šef Odsjeka za Civilnu zaštitu Drago Ristić.

Republika Srpska 02.04.2015 | 18:02
Večeras se očekuje izlivanje rijeke Janje

"Ipak, ne treba očekivati neke veće opasnosti, s obzirom da rijeka Drina nije toliko visoka i ona će prihvatiti ovo izlivanje Janje", rekao je Ristić.

On je ponovio da je moguće očekivati djelimično izlivanje rijeke Janje u naselju Janji.

Zbog izlivanja rijeke Janje na magistralnom putu Bijeljina - Šepak u mjestu Janja, saobraćaj se odvija otežano, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Ristić je rekao da su ova izlivanja posljedica padavina u posljednjih nekoliko dana, jer je zemlja zasićena vodom.

U posljednja 24 časa po metru kvadratnom palo je 18 litara kiše.

Izvor: Srna

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bjeliina

01.04.2015 16:00

Masala bicee opet vauceri

ODGOVORITE
Name

Srđan

01.04.2015 16:21

ŠTO NE KAŽU, NE ZNAM KAKO DA SE IZRAZIM ALI REĆI ĆU "ZADUŽENE OSOBE KOJE PRATE VODOSTAJ" KAKVO JE STVARNO STANJE, I KAKVO ĆE BITI, POŠTO KIŠA NE PLANIRA STATI...U AMAJLIJAMA, KORITO DRINE PUNO, A PRIJE 3 DANA JE DRINA U AMAJLIJAMA POPLAVILA NEKOLIKO NJIVSKIH PUTEVA, DA NE PRIČAM DALJE !!!

ODGOVORITE
Name

MODRICA

01.04.2015 16:47

BITNO JE DA SE KRADE SLJUNAK NA RIJECI BOSNI I PRODAJE STRABAGU I EURO ASFALTU ZA AUTO CESTU SVILAJ ODZAK TAJKUNI I POLITICARI SE BOGATE A NAROD KO JE.E NEKA UCI PLIVATI KO NE ZNA SPASAVAJ SE VEC DANAS OVA DRZAVA JE VLASNISTVO KRIMINALACA

ODGOVORITE
Name

MODRICA1

01.04.2015 21:21

Ti sad shvatio neke stvari,narod je glasao za ove,sad neka pliva ili neka roni