E, moja Zvezdo, na šta si ti spala?!

Iako je najavio dolazak na trening, bivši kapiten crveno-belih nije se pojavio u Ljutice Bogdana. Na stadionu bilo pojačano obezbeđenje i okačena poruka koja je sve otkrila. Zvezda džabe zatvarala kapiju zbog Mijailovića!

Fudbal 01.04.2015 | 21:40
E, moja Zvezdo, na šta si ti spala?!

Nikola Mijailović najavio je da će doći na trening Crvene zvezde posle povratka ekipe u Beograd iz Bora, nakon što je Arbitražna komisija FSS odbila da verifikuje raskid ugovora na štetu igrača.

Ne želeći da bilo šta prepuštaju slučaju crveno-beli su se spremili da za taj susret.

Na stadionu u Ljutice Bogdana bilo je vidno pojačano obezbeđenje, a kapija stadiona kroz koju prvotimci prolaze kolima kada dolaze na trening bila je zatvorena. A pripadnik obezbeđenja stajao je i na drugoj kapiji bližoj svalčionicama, prenosi "Žurnal". Mnogi fudbaleri bili su iznenađeni zbog toga.

Razlog je bio - sprečiti ulazak Nikole Mijailovića na stadion.

Iako to niko nije zvanično rekao, poruka koja je stajala na ulaznim vratima hodnika koji vodi prema svlačionicama jasno je to potvrdila.

Na njoj je stajalo rešenje Disciplinske komisije Crvene zvezde zbog kojeg je Mijailović najpre suspendovan, a zatim i odstranjen i kluba.

"Okrivljeni igrač Nikola Mijailović disciplinski je odgovoran zato što se u Beogradu, 18. i 19. novembra 2014. godine, u prostorijama FK Crvena zvezda, sa umišljajem, nekorektno ponašao prema saigraču. Dana 18.11.2014, u svlačionici prvog tima, neposredno nakon fizičkog dela treninga, uputio je igraču Milošu Bosančiću uvrede: 'Pi... ti materina, je... ti majku, seljaku jedan'. Kada je Bosančić krenuo da odnese kopačke, nasrnuo je na njega, što je neko od igrača pokušao da spreči, ali se Mijailović otrgao, prišao Bosančiću sa leđa, udario ga glavom u levi obraz, nakon čega je nastavio da vređa Bosančića i njegovu porodicu", stajalo je u poruci okačenoj na vratima.

U toj poruci stajao je i podatak da je Mijailović i dan nakon toga bio agresivan prema Bosančiću, i da je to dodatno "prelilo čašu".

"Dana 19.11.2014, u sobi za fizioterapeute, dok je Miloš Bosančić čekao na red za masiranje, okrivljeni Nikola Mijailović ušao je u prostoriju i obratio mu se rečima: 'Šta se žališ Stanetu, pi... jedna', misleći na Bosančićevog prijatelja koga je obavestio o incidentu. Krenuo je da ga udari levom rukom u glavu, ali je Bosančić desnom rukom blokirao udarac, nakon čega su fizioterapeut Ivan Popović i prisutni igrači zaustavili dalje napade Mijailovića. Nastavio je da vređa Bosančića rečima: 'Je... ti majku i oca, Sve ti je..., pi... mala, je... ti ja mater, pi... grobarska'".

Mijailović se dakle nije pojavio na treningu Zvezde, ali sudeći prema izjavama prethodnih dana, nije ni prihvatio odluku Zvezde, pa stoga ne treba da čudi ako ipak ovih dana svrati u klub, u kojem je donedavno nosio kapitensku traku.

Komentari / 0

Ostavite komentar