Ana se udaje za Švajnštajgera!

Da li je prvoaprilska šala ili ne još nije potvrđeno ali jutros se popjavila vest o venčanju jedne od najlepših srpskih teniserki. List Kurir piše da se Ana Ivanović udaje za Bastijana Švajnštajgera ovog leta.

Srbija 01.04.2015 | 07:13
Ana se udaje za Švajnštajgera!

Porodica srpske teniserke zakazala je svadbu za 11. jul na Svetom Stefanu, na istom mestu na kojem je tačno pre godinu dana svoje sudbonosno „da“ Novak Đoković rekao svojoj izabranici Jeleni Ristić.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, kuma Ani Ivanović biće njena najbolja prijateljica, plivačica Minja Najdanovski, dok će prvi svedok Bastijanu Švajnštajgeru biti njegov najbolji drug, skijaš Feliks Nojrojter. Srećni par prirediće samo gradsko venčanje, mada je popularni Švajni zarad Anine ljubavi bio spreman da se venča i u pravoslavnoj crkvi.

Lepa Ana izabrala je 11. jul kao datum svadbe jer je u to vreme pauza posle Vimbldona, a i Bastijan je u to vreme slobodan. Tek posle svadbe nemački as pojaviće se na pripremama Bajerna, pošto se očekuje da na Crnogorsko primorje dođe ceo tim Bavaraca. Od Aninin prijateljica iz sveta tenisa na gala svadbi biće Rumunka Sorana Kirstea, Marija Kilibarda i Irina Radović.

Ipak, sve ovo je jedna dobra prvoaprilska šala, a sve vas koji ste skoro poverovali, moramo da razočaramo s jednim aprilili. Smeh je najbolji lek.

Počelo u Engleskoj

Dan šale se u gotovo celom civilizovanom svetu slavi 1. aprila, kad ljudi jedni drugima prave bezopasne smicalice i objavljuju lažne vesti da se dobro nasmeju. Najranija povezanost između datuma 1. aprila i pravljenja smicalica u vezi je s Engleskom, a pretpostavlja se da je takve šale prvi objavio pesnik Džefri Čoser u svojim „Kenterberijskim pričama“ iz 1392.

Izvor: Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

nik

01.04.2015 05:44

Sponzorusa, udaje se zbog papira. Haha

ODGOVORITE
Name

miko

01.04.2015 05:54

On je bio kod gatara, ovako ruzan a ona k'o upisana.

ODGOVORITE
Name

Suzuki

01.04.2015 06:20

Sto za vlaha se udajes,udaj se za Srbina.

ODGOVORITE
Name

upuceni

01.04.2015 06:39

Prvoaprilska sala, on zeni svoju svabicu!

ODGOVORITE
Name

Hrko

01.04.2015 08:15

Da nije puna para i teniser bila bi najobicnije zensko iz Bg. Ovako kao lepa,zgodna itd. a sve jer je poznata.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

01.04.2015 10:38

Je li šala ili nije to je njihov problem, ali je prva forotgrafija montirana. Vidi se iz aviona.

ODGOVORITE