Napadači na policajce predati Tužilaštvu

Pet muškaraca iz Ugljevika koji su fizički napali dvojicu ugljevičkih policajaca prilikom policijske kontrole, predati su bijeljinskom Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Republika Srpska 31.03.2015 | 13:46
Napadači na policajce predati Tužilaštvu

Lica čiji su inicijali Z.T, D.S, S.P, I.S. i D.V, svi iz Ugljevika, sinoć su uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima napada na službeno lice u vršenju službene radnje i oštećenja tuđe stvari predata u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Oni su nanijeli tjelesne povrede dvojici policajaca koji su kontrolisali automobil marke "golf 5" nakon što je prošao kroz crveno svjetlo.

U saopštenju se navodi da su službenici Policijske stanice Ugljevik u nedjelju, 29. marta, prilikom obavljanja svojih redovnih poslova uočili da je "golf 5" prošao kroz crveno svjetlo, nakon čega se parkirao na trotoaru ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Dolaskom policije na lice mjesta i zapisivanjem registarskih oznaka, patroli policije prišlo je lice čiji su inicijali Z.T. koji je počeo da vrijeđa i prijeti policijskim službenicima, a zatim je i fizički napao na policijskog službenika.

Drugi policajac, koji je bio u patroli, naredio je Z.T. da prestane sa napadom, ali su njega fizički napala lica čiji su inicijali D.S, S.P, I.S. i D.V.

U saopštenju se navodi da su Z.T, D.S, S.P, I.S. i D.V. koji su nanijeli tjelesne povrede policijskim službenicima Policijske stanice Ugljevik lišeni slobode isti dan, a Z.T. je nakon lišavanja slobode u radnoj sali Policijske stanice Ugljevik, razbio staklo na prozoru te prostorije, čime je počinio i krivično djelo oštećenja tuđe stvari.

O svemu navedenom obavješten je i nadležni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina naoštrije je osudio ovako ponašanje građana prema policijskim službenicima.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

UHH

31.03.2015 13:36

Sve fini momci, haos prave po Ugljeviku! A glavni među njima je Gago svima je poznat,a ostali ništa bolji od njega!

ODGOVORITE
Name

six

31.03.2015 16:39

Sta pricas ti? Ako znas Gagu onda znas da je decko korektan. Policajac ga je prvi osamario i decko mu je vratio sto bi i ja ucinio isto po cijenu zivota. Dosta vise vlast SNSD-a maltretira gradjane...

Name

Zdenko Bajo

31.03.2015 13:43

CJB Bijeljina i OT Bijeljina su najobičnija razbojnička banda u službi tajkunsko političke mafije. Nije uopšte čudo da u narodu imaju "ugled" kao Gestapo...

ODGOVORITE
Name

UHH

31.03.2015 19:57

Alo,nemaš ti pojma ko je Gago! Samo robija 40 godina

ODGOVORITE
Name

kkk

01.04.2015 14:27

Eto ti znas. Pa taj Bokser uzima od ljudi po 2.3 4 km kad naprave neki prekrsaj... Osamario ga je prvi. I, sto ne kazes nekom u lice od njih sta mislis o njima ako si toliki...?

Name

mare

01.04.2015 16:37

Jedino bokser i sto vrijedi u citavoj policijskoj stanici u Ugljeviku.

ODGOVORITE