Oprez zbog odrona

Zbog većeg odrona na lokalitetu Ugra otežano se saobraća na regionalnom putu Kneževo - Ugar.

Republika Srpska 31.03.2015 | 09:27
Oprez zbog odrona

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske vozačima skreću pažnju na sužen kolovoz, te napominju da su ekipe na terenu i da čiste materijal sa kolovoza.

Odrona ima i na putnim pravcima Banjaluka - Teslić, Mrkonjić Grad - Crna Rijeka, Šipovo - Strojice, Bratunac - Skelani, LJubovijski most - Drinjača, Šekovići - Caparde, Brodar - Rudo, Višegrad - Vardište i Rogatica - Ustiprača.

Učestali su odroni i na putnim pravcima Tuzla - Bijeljina, Bugojno - Novi Travnik, Sarajevo - Foča i Jajce - Banjaluka.

U prijedorskim naseljima Pećani i Donja Puharska danas počinje izgradnja nadvožnjaka preko željezničke pruge i magistralnog puta Prijedor - Novi Grad, zbog čega će dolaziti do povremenih obustava saobraćaja u zoni gradilišta.

Obustava će biti vršena uz asistenciju policije u trajanju od 20 minuta, na svakih sat vremena.

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen i u Prijedoru, na dijelu Ulice Meše Selimovića od raskrsnice sa Ulicom vojvode Putnika do raskrsnice sa pristupnom ulicom prema novoizgrađenim objektima uz željezničku prugu.

Zbog radova u mjestu Vrbanja vozila saobraćaju jednom kolovoznom trakom na dionici magistralnog puta Banjaluka - Čelinac.

Saobraćaj je i dalje obustavljen u mjestu Vrioci, na dionici magistralnog puta Kostajnica - Kozarska Dubica, a vozila se preusmjeravaju na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini.

Režim saobraćaja izmijenjen je na dionicama magistralnog puta Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka gdje zbog izlaska građevinskih mašina i vozila koja su angažovana na gradnji autoputa Banjaluka - Doboj dolazi do povremenih obustava.

Zbog klizišta jednom trakom vozila saobraćaju na dionici magistralnog puta Karanovac - Ugar, u mjestu Bočac, te regionalnim putevima Ukrina - Gornja Vijaka i Karanovac - Mitrović.

Povremene polučasove obustave saobraćaja zbog deminiranja biće na snazi na regionalnom putu od Ševarlija prema Pridjelu Gornjem, na području grada Doboja, od 8.00 do 16.00 časova, te na putnom pravcu Polje - Podnovlje, na lokalitetu Gornji Božinovci pet, od 9.00 do 15.00 časova.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini - Šćepan Polje na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i vozila čija dužina prelazi osam metara.

Radovi se izvode i na putnim pravcima Doboj - Gračanica, Jajce - Banjaluka, Tuzla - Bijeljina i Prozor - Jablanica, na kojima je obavezno poštivanje saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Komentari / 0

Ostavite komentar