Progovori i Tole o fijasku!

Oglasio se i predsednik FS Srbije povodom poraza od Portugala.

Fudbal 30.03.2015 | 23:00
Progovori i Tole o fijasku!

Nastup najboljih srpskih fudbalera u Lisabonu još jednom nas je razočarao. Porazom od Portugala "orlovi" su ostali miljama daleko od plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, ali predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, nije pesimista.

On veruje da naša reprezentacija i dalje može "bar do baraža".

"Verujem u to da će Portugal svoj plasman rešiti pre utakmice sa nama u Beogradu i ostaju nam nada, želja i realna situacija da pobedimo te četiri utakmice i budemo bar u baražu", rekao je Karadžić novinarima po povratku iz Portugala.

Po njegovom mišljenju, ključna utakmica za reprezentaciju Srbije biće protiv Albanije u Elbasanu (8. oktobra).

"Sve će zavisiti od duela sa Albanijom. To je po meni jedna od ključnih utakmica, zato što bi Albance pobeda uvela u prednost, tako da moramo da se spremimo".

Pre tog meča, "orlovi" će gostovati u Danskoj (13. juna). Karadžić veruje da i u toj utakmici naši fudbaleri mogu do tri boda (bez obzira na samo jedan osvojen u prethodna četiri meča, prim. aut).

"Kada imate ovakvu situaciju, najbolji lek za to je rezultat, on sve popravlja. Njega za sada nema, ali će morati da dođe, verujem u bolje dane", izjavio je predsednik FSS i dodao:

"Da smo došli do boljeg rezultata u Portugalu, to bi nam svakako bio vetar u leđa. Pre svega na psiholoskom planu jer je tu, čini se, najteža situacija. Možemo da dajemo lepe izjave, književne ili bilo kakve druge, ali to ne leči, leči samo rezultat".

Novinari su pitali Karadžića da li očekuje da javnost podrži selektora Radovana Ćurčića u daljem radu, a on im je odgovorio:

"Javnost će svakako da donese svoj sud. Mi smo se opredelili za ovog selektora i ovaj stručni štab i nastavićemo da radimo. Ima pomaka bez obzira na to što smo grešili u više navrata. To jednoj reprezentaciji ne bi smelo da se dešava".

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Brod

30.03.2015 21:42

Odlazi lopove!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Tamo Daleko Breee

31.03.2015 03:35

Imas obraz ko djon.Hoce ali za Sveti Nikad. Odlazi igumane dok nije kasno

ODGOVORITE
Name

mojsije sa istoka

31.03.2015 05:11

Pa podnesi vec jednom ostavku rago matora, godinama unistavas srpski fudbal

ODGOVORITE