Modrić: Bio bih konobar, da ne igram fudbal!

Vezista hrvatske reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić dobio je nagradu za najboljeg fudbalera Hrvatske u izboru dece.

Fudbal 30.03.2015 | 22:20
Modrić: Bio bih konobar, da ne igram fudbal!

Luka Modrić je izrastao u velikog igrača. Postao je nezamenljiv u madridskom Realu, a o hrvatskoj reprezentaciji je izlišno i pisati.

Nakon što je Hrvatska za vikend demolirala Norvešku (5:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, Modrić je ostao u Zagrebu kako bi primio nagradu za najboljeg hrvatskog fudbalera u izboru dece koja su učestvovala na Sportskim igrama mladih.

Klinci koji su vodili ovu svečanost u Zagrebu, postavili su nekoliko pitanja Modriću, a svakako je bio najzanimljiviji odgovor na pitanje - šta bi bio da nije postao fudbaler.

"Hm, nisam o tome previše razmišljao. Po struci sam ugostitelj, tako da bih verovatno bio konobar ili nešto slično. Hvala Bogu da sam se opredelio za fudbal", rekao je Modrić, prenose hrvatski mediji.
Modrić je rekao i da su mu do sada najdraži trenuci u karijeri - debi za Hrvatsku protiv Argentine i prošlogodišnje osvajanje titule prvaka Evrope sa Realom. Za sve klubove u kojima je igrao Modrić je ustvrdio da su bili posebni i nosili svoje emocije, ali da najviše uživa u klubu u kojem trenutno igra.

Komentari / 0

Ostavite komentar