Serena se nada da će moći da igra večeras!

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams rekla je da se nada da će moći da igra na startu turnira u Majamiju u petak uveče.

Tenis 27.03.2015 | 17:40
Serena se nada da će moći da igra večeras!

Vilijamsova se prošle nedelje zbog povrede kolena povukla sa turnira u Indijan Velsu, pred polufinale sa Rumunkom Simonom Halep.

Jedan od razloga zašto Vilijamsova planira da igra u Majamiju je činjenica da joj je to domaći teren, zato što živi u Palm Biču. Drugi su definitivno njeni uspesi koje je imala na Floridi, pošto je osvajala turnir sedam puta.

„Nisam mislila da ću razgovarati sa medijima danas. Samo sam zakoračila na teren i pomislila sam: ’Volim ovo mesto. Volim kada igram kod kuće’“, istakla je Vilijamsova.

Amerikanka je u sredu prvi put trenirala od Indijan Velsa, ali je istakla da neće u potpunosti opterećivati koleno sve do duela drugog kola sa Monikom Nikulesku iz Rumunije. Vilijamsova je kao prvi nosilac slobodna u prvoj rundi.

„Trenutno pokušavam da izbegnem bol što više mogu, pa ćemo videti šta će se desiti. Koliko mogu da izdržim ćemo videti na prvom meču, ako stignem uopšte dotle“, naglasila je Vilijamsova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Daavid

27.03.2015 17:35

Pa kolika joj je ova!

ODGOVORITE