Travolta i Kruz u tajnoj gej vezi 30 godina?

Svetski tabloidi ne prestaju da pišu o navodnoj vezi dvojice legendarnih glumca i privatno velikih prijatelja Džona Travolte i Toma Kruza koja traje pune tri decenije.

Zabava 27.03.2015 | 11:09
Travolta i Kruz u tajnoj gej vezi 30 godina?

Ukoliko ste se oporavili od prvobitnog šoka, i ukoliko vam se možda kroz glavu na samo nekoliko trenutaka provukla misao da ovo i nije baš toliko iznenađenje, pogledajmo šta pišu američki mediji.

Uz ogromne naslove koji napadaju upadljivim slovima "Glumci 30 godina u ljubavi", jedan tabloid donosi tri ozbiljne tvrdnje: "Detalji tajnog vikenda ljubavnika", "Travoltina opsesija Kruzom" i "Šta sve Keli zna" ilustovane fotografijom izbezumljene supruge Džona Travolte Keli Preston.


Travolta se, tvrdi dobro informisani izvor, navodno jako zainteresovao za mladog Toma Kruza još kada ga je pre nekoliko decenija, davne 1983. godine video u filmu "Risky Business".

Kako to već biva, Travolta je pozvao Kruza da zajedno otputuju na nekoliko dana, a zanimljivo je i da su zajedno išli u sajentološku crkvu.

Sve je to uticalo da se glumci zbliže i održavaju supertajnu vezu 30 godina. Ovo nije prvi put da je Travolta umešan u gej skandal.

Naime, još pre pet godina pojavila se knjiga autora Roberta Randolfa koji tvrdi da Travolta godina ima brojne ljubavnike. Navodno, pokušao je da zavede i njega, ali ga je Randolf odbio. Potom se 2012. pojavio još jedan čovek koji je tvrdio da mu je poznati glumac ponudio 200 dolara za seks, a usledila je ista optžba na Travoltin račun od strane jednog njegovog zaposlenog.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

normalan,...

27.03.2015 18:18

Pa zasto bi se "sokirao ",zbog ova dva tipa,svasta...

ODGOVORITE
Name

Muskost i gejizam

27.03.2015 20:21

Oba su glumila muskarcine ili heteroseksualci. O ba su zene sanjale. Ja sam imala postere s Travoltom kao curica. Medjutim, nagoni su nagoni. Danas sam srela covjeka od sigurno 160 i vise kg, 60-tih Godina i malog Kurda. Oni su par. Znam samo da personal ima svoj wc i pederima ne damo unutra. Mislim, kad sve saberes pogano je ali to nije moja stvar da rjesavam. Zene nemaju sansu s pederom. Ali mnoge ostaju zbog para. - Radim u gay club, perem sudje.

ODGOVORITE