Ana Bekuta sređuje stanje u prosveti

Izabranica Milutina Mrkonjića je negativno komentarisala ministra prosvete na snimanju „Zvezda Granda“.

Zabava 26.03.2015 | 20:34
Ana Bekuta sređuje stanje u prosveti

Folk pevačica Ana Bekuta je pauzu na snimanju muzičkog takmičenja, gde je članica žirija, iskoristila da se ozbiljno pozabavi stanjem u prosveti i statusom ministra Srđana Verbića.

Ona je sa prijateljem, kojeg je u mobilnom telefonu memorisala kao Goksi, komentarisala štrajk prosvetnih radnika, koji je ovih dana eskalirao i ozbiljno preti da ugrozi školsku godinu u Srbiji.

„Tačan broj viška zaposlenih u prosveti je 9.999 plus Verbić!“, glasila je poruka koju je Ana poslala prijatelju, koji se bespogovorno složio s njom.

Budući da je Bekuta konstatovala da je ministar višak, očigledno je da smatra da bi njegova smena dobrodošla. Ako se uzme u obzir da je pevačica u dugoj vezi sa političarem i bivšim ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem, onda ne treba da čudi to što je dobro upućena u političke prilike u zemlji. S druge strane, verovatno i nju zabrinjava štrajk prosvetara pa je odlučila da Verbića „otpusti“ SMS-om.

U želji da saznamo šta je to Anu iznerviralo kod ministra prosvete, kontaktirali smo je nekoliko puta, ali ona nije želela da odgovori na naše pozive i poruke.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar