Kolarov: Nije nama kriv Advokat za ovo!

Levi bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je bivši selektor Dik Advokat najmanje kriv za loše rezultate u prethodnom periodu.

Fudbal 27.03.2015 | 09:00
Kolarov: Nije nama kriv Advokat za ovo!

„Sve je povezano, nema slučajnosti u životu i fudbalu. Loši rezultati su samo kulminacija više događaja koji se dešavaju oko naše reprezentacije. Mi se protiv Danske nismo osećali moćno kao ekipa i zbog toga se naša igra raspala čim smo primili prvi gol. Sada smo promenili selektora, i možda nam je to i trebalo da se desi da bismo se trgli. Ipak, bivši selektor Advokat je bio sa nama samo tri utakmice i odradio malo treninga da bi mogao nešto da promeni”, rekao je Kolarov.

Jedan od najiskusnijih igrača u našem nacionalnom timu je objasnio da protiv Portugalije „orlovi” moraju da odigraju svih 90 minuta na visokom nivou kako se ne bi ponovile blede partije iz prva tri kola kvalifikacija.

„Kao ozbiljna ekipa, moramo tako da delujemo na terenu ceo meč. Ne smemo da izgubimo glavu kao protiv Danske ako nam ne krene po planu i ako eventualno primimo gol. Moramo da budemo koncentrisani čitavu utakmicu, jer samo tako smemo da igramo protiv jedne kvalitetne ekipe koja u svojim redovima ima jednog sjajnog individualca kao što je Kristijano Ronaldo”, kazao je Kolarov, i dodao da mu nije važno da li će se upisati u strelce u Lisabonu, već samo da Srbija ostane neporažena.

„Bitan je rezultat, nije bitno ko će dati gol. Reprezentacija nije mesto za ličnu promociju i važna je samo ekipa”, jasan je defanzivac Mančester sitija.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tacno

27.03.2015 09:18

Ti si kriv i jos petorica,jer se za......te na terenu,ostali se bore ali ne mogu sami.

ODGOVORITE