NDP pozvao Džender centar da reaguje

Vjerujemo da je Džender centar Vlade Republike Srpske, kao ustanova od posebnog društvenog interesa već reagovao na najnoviji ispad Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, ali, na žalost i Predsjednika Republike Srpske.

Republika Srpska 16.03.2015 | 13:42
NDP pozvao Džender centar da reaguje

Za slučaj da, pak, Džender centar još nije reagovao, pozivamo ga da to hitno učini i da se ogradi od prostakluka nagore vrste, neprimjerenog jednoj zemlji članici Savjeta Evrope, čiji je svojevremeni uslov za učlanjenje u ovu Asocijaciju, bilo formiranje Centra za ravnopravnost polova.

Miloradu Dodiku kao vlasniku privatne partije koja u svom nazivu ponosno nosi i njegovo ime, možda bi smo i oprostili primitivizam po kome je poznat.

Ali, Miloradu Dodiku kao predsjedniku Republike, ne možemo progledati kroz prste...

Jedina greška Gordane Katane je što je postavila pitanje vezano za Kuma – da ga nije postavila, sve bi bilo u redu...

Kada bi smo bili zli i sarkastični, kakvim i nas u NDP-u Dodik odavno smatra i prišiva nam različite etikete i kvalifikacije, mi bi smo mogli reći da je u stvari novinarka Katana kriva... Odakle joj uopšte pravo da postavlja pitanja, pogotovu ona koja se tiču zaštićenih Kumova i nekakvih, ne daj Bože, aluzija koje bi mogle otkriti mnogo više od pukog pitanja gje nestade Dodikov, za kriminal presuđeni Kum?!

Dakle, ovdje su pobrkani uzroci i posljedice...

Posljedice bahatosti Milorada Dodika, godinama unazad osjetili su i brojni drugi novinari: Jelena Dabarčić iz Tanjuga, Neđo Đević iz Srne, Ljiljana Kovačević iz Bete, Mišo Vidović sa Federelne televizije...

Posljedice Dodikove paranoje osjećaju i stanovnici opštine Gradiška koji su svojevrsna zamorčad Dodikovih lokalnih kabadahija iz gradiškog SNSD-a, koji po svaku cijenu žele preuzimanje vlasti, makar i uz pomoć provaljenih brava i lažnih objava u Službenom glasniku Republike Srpske.

INFORMATIVNA SLUŽBA NDP-a

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

kimi

16.03.2015 12:55

Zato je Milica Dzepina napredovala. Za neupucene, ona je bila sportski novinar, i nije znala sabrati rezultat po cetvrtinama, košarka je u pitanju.

ODGOVORITE
Name

oo

16.03.2015 13:07

Takvi se traže !

Name

Grašo

16.03.2015 15:31

Gospođicu Milicu Džepinu poznajem kao svoj džep i znam da o novinarskom poslu nije znala ama baš ništa na početku rada u ovoj profesiji.Ali vremenom je ponešto naučila u "Glasu", a s obzirom da je imala nekakvu vezu u SNSD, pratila je ovu stranku i o njoj pisala hvalospjeve.E, to i ta jaka veza su joj omogućili da kao priučeni novinar napreduje u SRNI, sve do funkcije glavnog i odgovornog urednika.A svi znamo koliko sposobnih novinara ima u Banja Luci i Srpskoj koji bi tu i druge funkcije u novinarstvu obavljali mnogo uspješnije od gospođice Mice, ali oni nisu po volji onima koji bježe od istine i prosipaju narodu lažne hvalospjeve.Zato im odgovara gospođica Mica i njoj slični.A kada je riječ o Džender centru gospodin Čavić, niti bilo ko drugi ne treba da očekuju reakovanje na Dodikov sramno istup iz prostog razloga što je to Vladina instiucija, čija direktorica radi onako kako joj kažu Milorad i Željka.

Name

RADA PD

16.03.2015 13:07

MOŽETE VI GOSPODINE ČAVIĆU DA KRITIKUJETE NAŠEG PREDSJDNIKA I PARTIJE I DRŽAVE, ALI JE TO ZABADAVA, MI GA VOLIMO I ON JE NAJBOJI. NIJE NOVINARSKO DA ISPITUJE PREDSJEDNIKA NA ONAKAV NAČIN. NOVINARI SE MORAJU PONAŠATI PROFESIONALNO I IMATI POŠTOVANJA PREMA PREDJEDNIKU SNSD-A I REPUBLIKE SRPSKE. DOK JE MILORADA BIĆE I REPUBLIKE SRPSKE.

ODGOVORITE
Name

obavjestajac

16.03.2015 13:30

Mile Radisic je njegov kum, prijatelj i poslovni partner, tako da je normalno da se pita gdje ti je drugar, sta radi, sto bjezi od lezanja na Tunjicama, kako napravi zgradu sa firmom od 3 ili vise zaposlena!?

Name

Jovan

16.03.2015 13:34

Gde si SNSD bote !

Name

Vuk

16.03.2015 14:40

Narode srpski, skidajte Dodika dok on nas nije do gole koze skinuo.Taj covjek zeli svojom politikom da izazove bratoubilacki rat u RS.Taj covjek, za mene necovjek, je najveca stetocina srpskog naroda uopste.Narode srpski izadjite na ulice i dostojanstveno bez ranfdala trazite njegovu ostavku,sto prije to bolje, nasi su zivoti u pitanju.

Name

Jadan PD sa takvima

16.03.2015 16:14

Rado!!!Govorite u svoje ime.Ne sumnjam da je vama parazitima dobar,ali postenom ,radnom,obicnom narodu nije.

Name

Braća

16.03.2015 13:12

Kusturica i Dodik braća 100% Samo ka ih ispusti na planetu????

ODGOVORITE
Name

KASNImo

16.03.2015 13:40

Pa kako će glavni Baja ženiti sina, a nema kuma...... Kum je glavni u svatovima.

ODGOVORITE
Name

MILOJKO BABIĆ

16.03.2015 13:40

SNSD-Milorad Dodik!???Vjerovatno bi se Njegoš mogao upotrijebiti, ali u posprdnom kontekstu."Kako to gordo zvuči?"Možda u djelu Laktaša,kod armije satrapa i naravno velikog djela lopova i kriminalaca iz partije(prćije) Voljenog Vodje.Za njih je to otprilike kao: rakete zemlja-vazduh, veza ronhil -nafta,mesar-crven ban(jer osim naroda nesebučno jaše i po partijskim muvama),orator-Jandrino jato... Tako je, Baja,Frajer sa cipelama br.48,rukač košarkaških trojki sa prestižne RTRS,dao sebi za pravo da novinare djeli po nacionalnoj osnovi,fizičkom izgledu,partiskoj pripadnosti,aplaudiranju sveznajućem neznalici,onima koji njegove"čuvene blasfemije"ukoričiše u knjige i sve to staviše u rang Biblije,Na Drini Ćuprije,Karamazovih."Tiraži govore-pobogu!???" Zašto se čuditi gospodine Čaviću?U srednjoj mesarskoj u B.L,predsjedniku za solidne ocjenu iz jezika, je bilo potrebno pročitati knjige tipa"Vlak u snijegu" ili crtane romane sa Komadantom Markom.Na visokim školama bukvalno je shvatio da sve znanje leži u Manifestu KPJ.Poslije su mu šperploče prodavane kao mermer, a prvi milion je zaokružio izumjevši paradajz veličine lubenice.Onda naidjoše dim i crno zlato,pa Ameri,pa kočijaški vokabular koji utjera strah u kosti zbunjenom stadu.Potom, izabra kriminalce za pajtose i kumove,posrnule i prevrtljive političare za perjanice,Jevreje za savjetnike,nepismene i budalaše za vladine i skupšinske perjanice.Potom izgubi svaki obzir i smisao i na kraju obraz.Zar je onda čudno da ovakav i sa ovakvim okruženje ode dalje od pjevanja pod šatrama,kočijaškog psovanja,kumovskih dilova.Lajanja na zvijezde, iako je u njegovom okruženju mrak,a u njegovom mentalnom sklopu pomračenje.I u jednom i u drugom slučaju:TOTALNO!!!

ODGOVORITE
Name

ehhhh daaaa

16.03.2015 13:45

Kad se samo sjetim onih Dodikovih,kako su branili zakon o javnom redu i miru.Pa evo ima li i jedan taj poslanik petlju da pita zasto to uradi Milorad?Mozda je i ona necija majka?Ako joj je majka gledala konferenciju mozda zena dobije udar.Koji je on luzer. Gubi na sve strane pa ga frka uhvatila. Blizi se dan kad ce prvo Cubri da bude uhapsen,pa po piramidi na gore.

ODGOVORITE
Name

stojadin101 CZ GTL

16.03.2015 13:56

Kod Osnovnog suda u Banjaluci, Dragan Čavić je registrovao stranku sljedećeg naziva: "DP-Dragan Čavić, jeste da ta stranka više ne postoji, ali očito je da je Dragan Čavić pokušao kopirati Milorada Dodika.

ODGOVORITE
Name

mislim

16.03.2015 14:14

Novinari se uvijek ljute,a drugi treba da slušaju i odgovaraju na njihova pitanja.Kod nas novinari treba da budu zaštićeni bez obzira na njihova često provokativna pitanja,a da oni za to ni za šta ne odgovaraju.

ODGOVORITE
Name

CroAT

16.03.2015 15:55

Ljudi, ovdje se brani princip i ništa više. Dotičnu novinarku poznajem i pojma nemam koje je nacije. Nisam čitalac novina za koje radi. Znam samo da se ovo desilo u bilo kojoj civilizovanoj zemlji , sva javnost bi se digla u zaštitu principa. Sjetite se Šarli Ebdo-a... Ja razumijem da je Baja dao status i visoke plate "svojim" novinarima ...ali, ništa od toga. Otkud onda tolika servilnost? #samopitam

ODGOVORITE
Name

ogi Prijedor

16.03.2015 17:01

TO STO GA VI VOLITE VODITE GA KUCI ,ON JE SRAMOTA OD PREDSJEDNIKA,POLITICARI SU JAVNE LICNOSTI I ONI MORAJU DA TRPE I AKO SU U PRAVU ,A BAHATOST OVOGA STO NIJE U PRAVU ,PITANJE ZA KUMA JE BILO NA MJESTU,GRANICI SE SA IDIOTIZMOM.

ODGOVORITE
Name

muzičar

16.03.2015 18:05

Nekada davno bila je emisija Minimax, starije se generacije sjecaju pa je na kraju slavni Minimax odjavljivao svojU slavnu emisiju, sve ima svoj kraj tako i emisija minimax, e pa sve ima svoj početak, zasićenje i KRAJ.

ODGOVORITE
Name

NNN

16.03.2015 18:12

Goga Katana je gospođa, žena odrasla na banjalučkom asfaltu, jako načitana, obrazovana.Gogin otac je Srbin, majka Jevrejka, nisu ga dobro obavijestili,al zar će on brojati drugima krvna zrnca? Pogledaj dom svoj,anđele,i skini paučinu s očiju i vidjećeš nesretne i bolesne...

ODGOVORITE
Name

Mkio

17.03.2015 07:04

A Željka Dragičević apsolvent zurnalistike,pa novinar RTRS pa sef kabineta ministra finansija .pa.....kredit 5 miliona ....pa je nema nigdje...sad radi na RTRS ...prima platu ,nije blokirana ...stručnjak , vidila iz frizidera.

ODGOVORITE
Name

RE Mkio

17.03.2015 09:32

Griješite, Željka Dragičević ne radi na RTRS. Ona samo prima platu od RTRS. A to nije isto, odvojeno treba gledati na to. Jedno je dolaziti na posao i eventualno nešto raditi, a drugo je ovo kad na račun liježu pare.

ODGOVORITE