Tajne ljubavi srpske estrade

Izgleda da je ovih dana kul biti u "tajnoj vezi", a medijima davati taman toliko da se priča zagreje. Međutim, neke poznate ličnosti sa srpske estrade znale su da sačuvaju svoju tajnu, sve dok ona ne postane očigledna svima.

Zabava 12.03.2015 | 22:22
Tajne ljubavi srpske estrade

Maja Ognjenović i Dača Ikodinović

Vaterpolista Dalibor Dača Ikodinović i odbojkašica Maja Ognjenović
Iako su dugo skrivali vezu od javnosti, odbojkašica Maja Ognjenović i vaterpolista Danilo Ikodinović konačno su priznali da je ljubav između njih zaista prava, a sada gotovo ne prođe ni dan bez njihovih izliva emocija i zajedničkih fotki po društvenim mrežama.

Željko Joksimović i Leontina, pa Jovana

Željko i Jovana Joksimović
Popularni pevač Željko Joksimović dugo je krio svoju vezu sa pevačicom Leontinom, da bi na kraju popustio pred radoznalim predstavnicima medija, a isto se desilo i sa voditeljkom Jovanom Janković koju je kasnije i oženio.

Jelena i Žika iz Zane

Pevačica Jelena Galonić i Zoran Živanović Žika iz Zane su nakon višegodišnjeg skrivanja otkrili da su u ljubavi. Jelena je rekla da se ljubav naprosto desila, ali da ni ona niti Žika nisu znali da li bi ta veza uopšte mogla da fukcioniše s obzirom na to da ih veže posao. Ali, ljubav je pobedila i oni su je krunisali brakom. A posao - pa, čini se da i dalje lepo sarađuju.

Goran Stamenković i Ana, Katarina...

Voditeljka Ana Mihajlovski i producent Goran Stamenković krili su svoju vezu sve dok nisu dobili dete, a na sličan način Stamenković je krio i vezu sa voditeljkom Katarinom Šišmanović. S obzirom na poslovni odnos razumljivo je zašto, ali - čini se da mu je sva ta tajnovitost samo naškodila reputaciji.

 Aleksandar Zeremski i Aleksandra Radović

Aleksandar Zeremski, bivši direktor BK televizije, godinama je bio u vezi sa Jovanom Janković, a kad je veridba pukla upustio se u tajnu vezu. Ljubav sa pevačicom Aleksandrom Radović krio je sve dok nisu dobili dete, nakon čega su se razišli.

 Vlado Georgiev i Irena Market

Pevač Vlado Georgiev krio je godinama svoju burnu vezu sa svojom portparolkom Irenom Market. Voleli su se, raskidali, svađali, mirili, preispitivali... Što smo, naravno, saznali tek kad je sve prošlo.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar