Sapun sa ljudskim ostacima?

Holandska policija poslala je dva komada sapuna, koji navodno potiču iz Drugog svjetskog rata, na forenzičku analizu kako bi se utvrdilo da li sadrže ljudske ostatke.

Svijet 06.03.2015 | 21:00
Sapun sa ljudskim ostacima?

Vjeruje se da se u sapunima nalaze ostaci logoraša Jevreja ubijenih tokom holokausta.

Policija u sjevernom gradu Dokum saopštila je danas da je otvorena istraga o pokušaju prodaje sapuna na internetu.

Predmete je policiji dostavio kolekcionar stvari koji se tiču ratova i vojske.

Policija je saopštila da su na osnovu opisa prodavca zaključili da to može da bude sapun načinjen u koncentracionim logorima u Drugom svjetskom ratu i da zato može da sadrži ljudske ostatke.

Naučnici su do sada odbacivali kao mit da su nacisti imali program pravljenja sapuna od tijela ubijenih Jevreja tokom Drugog svjetskog rata.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nikola

07.03.2015 12:17

Vatikan je doveo na vlast Jevrejina jezuitu Adolfa, po očuhu austrijanca Nemac Hitlera na vlast u Nemačkoj. Drugo klanje tzv.2. svetski rat (Čitaj: Pobijeno 6 miliona Jevreja) je projekat Vatikana. Vatikan i danas vodi ret protiv semitizma i ubija Mojsijeve potomake. Prema zakletvi koju je napisao Ignacio Lojola katolički kardinal iz Sevilje, inače konvertita (Čitaj:Jevrejin jezuita) Lojolina zakletva je napisana komanda koja se daje u prisustvu katoličkog sveštenika i na oštrici noža i glasi: "Moraš biti veći Jevrejin od Jevrejina", "Moraš se niže saginjati od Jevrejina" itd.., Eto koliko Vatikan ceni Jevreje.

ODGOVORITE