Novak: Ovo je veliki dan za Kraljevo, bravo za publiku!

Novak Đoković osvojio je prvi bod za Dejvis kup reprezentaciju Srbije protiv Hrvatske pobedivši Matea Delića sa 6:3, 6:2, 6:4. Posle meča, pohvalio je publiku u kraljevačkoj Hali sportova, ali i rivala koji se trudio da mu parira što je duže moguće.

Tenis 06.03.2015 | 15:40
Novak: Ovo je veliki dan za Kraljevo, bravo za publiku!

"Opet je meč trebalo dobiti, svestan sam da su ljudi upisali pobedu unapred, ali Mate je nezgodan, talentovan, ima potencijal da bude u vrhu. Sposoban je da servira dobro, ima jak volej, dobro se brani za svoju visinu, a ja sam igrao najbolje kad je bilo najbitnije", rekao je za RTS Đoković posle meča, i dodao:

"Nisam se suočio sa brejk loptom, došao sam do lakih poena na prvi servis, a moram da pohvalim publiku i atmosferu. Ovo je poseban dan za Kraljevo i tenis, grad se dokazao, svi su pokazali poštovanje prema rivalu, uz veliki sportski duh, i ja im se zahvaljujem na tome. Nisam imao prilike da igram u više mesta u Srbiji, samo jedan meč ili dva u Novom Sadu, čini mi se 2005. illi 2006. godine. Sve ostale mečeve igrali smo u Beogradu i Areni, drago što sam igrao i pred kraljevačkom i publikom iz centralne i zapadne Srbije".

Komentari / 0

Ostavite komentar