Nezamislivo: I Porto muče dugovi!!!

Pritisli dugovi - Porto smanjio Danilovu cenu za 20.000.000 evra, zamena spremna. Transfer ugovoren, iako je prvobitno Realu traženo duplo više novca.

Fudbal 08.03.2015 | 08:20
Nezamislivo: I Porto muče dugovi!!!

Godinama važi za klub koji ume da zaradi enormne novce na tržištu igrača, ali dođe vreme kad i Porto mora da snizi prohteve. Ovaj put to će se odraziti na cenu brazilskog desnog beka Danila, a okoristiće se ionako prebogati Real. Madridskom gigantu je naime prvobitno traženo 40.000.000 evra za 23-godišnjeg fudbalera, ali su se prema navodima Marke klubovi našli na "svega" 20.000.000.

Razlog je prost – Portu na naplatu stižu rate po raznim obavezama. Ukupno oko 25.000.000 evra. U takvoj situaciji nema mesta cenkanju. Posebno ako u jednačinu uključimo i činjenicu da Danilo 2016. ističe ugovor sa portugalskim velikanom. Pomoglo je i to što je Danilo, čim je čuo za interesovanje Reala, jasno izrazio želju da napusti Primeiru i zaputi se na Santjago Bernabeu. Na kraju krajeva – Kraljevski klub jednom zove.

Porto već ima spremnu zamenu. Prema navodima O Žoga medija Zmajevi su bacilli oko na defanzivca Anderlehta Šansela Mbembu. Prošlog leta u suprotnom smeru otišao je Rolando. U Briselu su izuzetno zadovoljni. Sada je vreme da "uzvrate uslugu". Problem je što fudbalera iz Konga prate brojni engleski klubovi, ali i Atletiko i Dinamo iz Moskve.

Komentari / 0

Ostavite komentar