Den Tana: Prosto je! Klubovima su neophodne GAZDE!

Nekadašnji predsednik Zvezde savetuje Vučiću da nađe čoveka koji će sprovesti privatizaciju u fudbalu i očistiti ga od mafije.

Fudbal 06.03.2015 | 20:00
Den Tana: Prosto je! Klubovima su neophodne GAZDE!

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić pre nekoliko dana je izjavio da ne može da realizuje privatizaciju Partizana i Crvene zvezde, jer "izgleda da niko to ne želi da podrži".

Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, koji je tokom 2008. i 2009. godine bio na čelu Zvezde, kaže za "Kurir" da taj posao u Vučićevo ime treba da obavi neko drugi.

"Premijer nema pojma o fudbalu. Neka onda nađe čoveka kao što ga je našla (bivša britanska premijerka) Margaret Tačer i završi sa tim. Srpskim klubovima je potreban gazda, koji će uložiti novac i paziti koliko se troši, jer su njegove pare u pitanju".

Tana dodaje da su Poljaci i Mađari imali još veći problem sa korupcijom u fudbalu, ali da su ušli u njegovo rešavanje, "pohapsivši 150 ljudi".

On ističe da u srpskom fudbalu ima više poštenih ljudi, nego mafijaša, ali da su ovi drugi moćniji, pa sputavaju poštene čim pokušaju da urade nešto mimo njih.

Postoji i problem ucena.

"Svako ima nešto o nekome. Nama su ubijeni generalni sekretar Saveza i pet predsednika klubova. Kad god sam pitao zašto su ti ljudi ubijeni, dobijao sam odgovor 'Nemoj to da pitaš'", rekao je u intervjuu za "Kurir" .

Komentari / 0

Ostavite komentar