ITA: Viola nanijela prvi poraz Juveu nakon pola godine!

Fudbaleri Juventusa poraženi su prvi put posle 29. oktobra 2014. godine, i to u prvom meču polufinala Kupa Italije na svom terenu od Fjorentine sa 2:1.

Fudbal 05.03.2015 | 23:45
ITA: Viola nanijela prvi poraz Juveu nakon pola godine!

Juventus je poslednji put poražen od Đenove na gostovanju 1:0, a nakon toga je izgubio finalu Superkupa od Napolija, ali posle goreg izvođenja jedanaesteraca. Ovoga puta je Fjorentina došla koja već duži period pravi dobre rezultate, a zatekla "staru damu" u kombinovanom sastavu.

Heroj "viole" bio je Mohamed Salah koji je postigao oba gola, a vođstvo je doneo u 11. minutu kada je posle solo akcije i pretrčanih 30 metara, ostavio za sobom Artura Vidala i matirao Storarija koji je branio umesto prvog golmana Bufona.

Domaća ekipa se vraća u igru u 24. minutu nakon što je Simone Pepe centrirao sa desne strane i Fernando Ljorente odlično reagovao glavom i poslao loptu u gornji levi ugao.

Gol koji je doneo veliku prednost timu iz Firence proistekao je posle greške Markizija koji je očajnim pasom bukvalno proigrao Salaha koji nije imao muke da po drugi put matira Storarija i donese svom timu pobedu pred revanš.

Komentari / 0

Ostavite komentar