Đuričić razočaran u Benfiku, posebno Žezusa!

Svi su verovali u mene, osim Žesusa! Reprezentativac Srbije iz Sautemptona razočaran odnosom trenera Benfike prema njemu.

Fudbal 06.03.2015 | 10:40
Đuričić razočaran u Benfiku, posebno Žezusa!

Stigao je u Benfiku za šest miliona evra kao jedna od najvećih zvezda holandske lige, iz Herenvena, očekivala se „ekspozija“ na velikoj sceni, u Ligi šampiona, međutim, posle nekoliko dobrih mečeva Filip Đuričić (23) pao je u drugi plan u Lisabonu, pa je proteklog leta, nakon 12 meseci prvedenih na Lužu, morao da krene dalje...

„Kako je prolazilo vreme, osetćao sam sve više kako nisam potreban timu. Iskreno, nisam razumeo zašto su me kupili da bih bio van tima... Trener Žorž Žesus, za razliku od ostalih, nije verovao u mene“, istakao je Đuričić u intervjuu za portugalski list Rekord, istakavši i da veoma ceni Ruija Koštu, sportskog direktora Benfike.

Đuričić je letos otišao u nemački Majnc na pozajmicu, ali ni tamo se nije dugo zadržao, pa se u januaru pridružio Dušanu Tadiću u Sautemptonu. I dalje je igrač Benfike.

Inače, lisabonske Orlove tokom 2014. su napustili skoro svi Srbi (braća Matić, braća Marković, Mitrović, Đuričić), pa je knjiga sa nekadašnjih osam spala na dva slova - Sulejmanija i Fejsu, koji imaju velikih problema s povredama.

Komentari / 0

Ostavite komentar